reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Tak myślałam, że to jeszcze nie to. Właśnie zamierzam jeszcze potem zrobić jeden, tylko najgorsze jest to powstrzymywanie od picia przez 2 godziny. Ciężko jest to zrealizować jak 30 stopni 😅 ale może dam radę. Swoją drogą robie dwa różne testy - one step i domowe labolatorium i powiem Wam, że różnica ogromna w wybarwianiu. Ten test one step wgl nawet w połowie nie jest tak ciemny jak te z domowego labolatorium. A Wy jakich testów używacie?
Ja kupuje najtansze na allegro 50 sztuk i się fajnie wybarwiają.
A z tym piciem i sikaniem to ja szczerze mówiąc przy owulakach tego nie pilnuje. Jak mam pik to nieważne ile wypiłam a i tak mi pokaże pik.
Ale to może ja mam tak dużo lh w sobie że nie robi różnicy. Nie polecam sposobu innym żeby nie było na mnie 😄

reklama
Nie wiem czy Cie to pocieszy ale ja zaszłam w ciążę z wynikiem 18,6 i moja córcia ma już 3 latka i jest zdrowym bardzo mądrym dzieckiem :) także nigdy nic nie wiadomo. Życie potrafi zaskoczyć nawet z kiepskimi wynikami. Wiadomo ze lepiej zeby wszystko bylo w normie ale w zyciu roznie bywa :)
czy mnie to pocieszy ?! No pewnie że tak 😍😍😍

Dziewczyny , to mój dzisiejszy test owulacyjny. Nie znam się na tym jeszcze tak bardzo, ale domyślam się ,ze to jeszcze nie pik? Myslicie ze jutro max i sie pojawi? :)
Polecam aplikacje Premom , fajnie oblicza na podstawie zdjęcia

Załączniki

• EB80687A-FE57-414B-87BC-DF865A007FE9.png
    EB80687A-FE57-414B-87BC-DF865A007FE9.png
    233,8 KB · Wyświetleń: 69
Tak myślałam, że to jeszcze nie to. Właśnie zamierzam jeszcze potem zrobić jeden, tylko najgorsze jest to powstrzymywanie od picia przez 2 godziny. Ciężko jest to zrealizować jak 30 stopni 😅 ale może dam radę. Swoją drogą robie dwa różne testy - one step i domowe labolatorium i powiem Wam, że różnica ogromna w wybarwianiu. Ten test one step wgl nawet w połowie nie jest tak ciemny jak te z domowego labolatorium. A Wy jakich testów używacie?
ja używam

Testy owulacyjne HORIEN MEDICAL opakowanie 50szt. - dobre testy​

i jeszcze mam z dobrych testów strumieniowe.

Tak to jeszcze nie pik.
Ja robiłabym już 2 razy dziennie żeby jeszcze lepiej wcelować w owu 😊
ja zawsze mam problem kiedy ten pik jest a kiedy nie dla mnie jak jest ciemna kreska to zawsze wygląda tak samo :D Dlatego kupiłam ten monitor płodności i mi cyfrowo odczytuje wynik i przynajmniej będę wiedziała :D

reklama
Jak sobie radzicie z seksem w tej temperaturze bez klimy 🤪🤣🔥odliczam dni do konca tygodnia płodności, bo z seksem az temperatura troche spadnie czekać nie mogę się 🙉🙈😁🥵🥵🥵
Mój stary mówi " jezuuuu gorąco jest.. a Ty się chcesz przytulać, na co ja odpowiadam, nie chcę się przytulać'' i przechodzę do rzeczy. Trudno. Niech sobie radzi z upałami mnie to nie zatrzyma :D

A i zimne piwko przed też pomoże :D
Swoja drogą w upale często leżę nago w salonie, więc szybciej wszystko idzie, nie trzeba mnie rozbierać :D

Do góry