Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba byśmy musiały się wszystkie zrzucić i sobie wysyłać wzajemnie żeby to się opłacałoPfff, faktycznie grosze kosztuje
Ale jestem w szoku, że coś takiego jest![]()
a co z lwem???U ryb tez ciąża![]()
Lwiaczek powinien zrobic odpoczynek od starań xDa co z lwem???![]()
właśnie słuchamMi wrozka Eva przepowiedziala zeby sie uspokoic w staraniach xD ze tak powiem odpuścić![]()
Zmierzyłam dzisiaj o 5 rano temp. 36.63, bo się obudziłam..oczywiście przycisnęło mnie na siku..więc nim wstałam, to termometr do papy i heja, ALE budzenie miałam na 6:10 więc przysnęłam na tę około godzinę i zmierzyłam temp. ponownie a tu taki skok 36.88
. Tak się zgrzać w zaledwie godzinę?
![]()
Tak robię właśnie o tej 6:10, ale staram się nie podnosić z łóżka nim zmierzę temp.Może dlatego tak ważne jest mierzenie o stałej porze przed wstaniem. Ja mierze o 5 i idę dalej spać jeżeli mogę