reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
A ja mam jakiś spadek pozytywnego nastawienia dzisiaj, łykam sete euthyroxu dokupiłam jeszcze jod, ale zrobiłam błąd i weszłam na wujka Google a tam oczywiście że jak TSH to i prolaktyna może być podwyższona i inne cuda wianki i już widzę wszystko nie tak różowo jak do tej pory🙄 kurcze zaraz rok od rozpoczęcia starań i dopiero teraz takie cuda wychodzą. A w ubiegłym roku na początku tej "drogi" wyniki w normie 🤦 nawet jeszcze ani jednego testu nie kupiłam (😅😂) ale szczerze mówiąc dzisiaj się zastanawiam czy wogole jest sens testować skoro to tsh takie wyszło

Zmierzyłam dzisiaj o 5 rano temp. 36.63, bo się obudziłam..oczywiście przycisnęło mnie na siku..więc nim wstałam, to termometr do papy i heja 🤪, ALE budzenie miałam na 6:10 więc przysnęłam na tę około godzinę i zmierzyłam temp. ponownie a tu taki skok 36.88 👀. Tak się zgrzać w zaledwie godzinę? 😅🥴

Zmierzyłam dzisiaj o 5 rano temp. 36.63, bo się obudziłam..oczywiście przycisnęło mnie na siku..więc nim wstałam, to termometr do papy i heja 🤪, ALE budzenie miałam na 6:10 więc przysnęłam na tę około godzinę i zmierzyłam temp. ponownie a tu taki skok 36.88 👀. Tak się zgrzać w zaledwie godzinę? 😅🥴

Może dlatego tak ważne jest mierzenie o stałej porze przed wstaniem. Ja mierze o 5 i idę dalej spać jeżeli mogę

reklama
Może dlatego tak ważne jest mierzenie o stałej porze przed wstaniem. Ja mierze o 5 i idę dalej spać jeżeli mogę
Tak robię właśnie o tej 6:10, ale staram się nie podnosić z łóżka nim zmierzę temp. 😬..ale siku jest siłą wyższą 😂. Z tego, co czytałam..30min różnicy nie robi, ale lepiej miarodajna jest ta stała godzina.

Do góry