pietraczkaa
Fanka BB :)
Dokładnie niczego nie da się przewidziećNo w sumie tak, dopóki się nie zacznie to nie wie co będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie niczego nie da się przewidziećNo w sumie tak, dopóki się nie zacznie to nie wie co będzie
czy 8 dpo to to samo co 8 dni po seksie? czy za bardzo przypajacuję jutro?Gdyby tylko można troszeczkę przyspieszyć czas… żeby było już 8dpo
Testujesz 11.07? w takim razie razem czekamy do poniedziałkuJa już czekam do 11.07 dziś 5 dzień po owu… cały czas rozkminiam czy coś mnie boli brzuch czy nie… ale czuje się normalnie, nie odczuwam żadnych innych zmian mam nadzieje se zaskoczę się pozytywnie.. cały czas mysle o jednym
Tak! Nie wiem czy nie za wcześnie, bo okres mam mieć 14.07 ale korci mega! Kiedy wypadała Ci owu?Testujesz 11.07? w takim razie razem czekamy do poniedziałku
Dokładnie niczego nie da się przewidzieć
To fakt. Oby było niedługo szczęśliwe trafienieDokładnie niczego nie da się przewidzieć
A no tak to ja zapomniałam o owulacjiU mnie Poronienie, okres, owulacja
Chociaż nie bo to już nowy cykl chyba
Jak sex był dzień po owulacji to tak 8dpo znaczy 8 dzień po owulacji, czyli testy owu były pozytywne to następny dzień owulacja i znów następny to 1dpoczy 8 dpo to to samo co 8 dni po seksie? czy za bardzo przypajacuję jutro?
ObyTo fakt. Oby było niedługo szczęśliwe trafienie