pietraczkaa
Fanka BB :)
Misz maszA no tak to ja zapomniałam o owulacji
Okres, plamienie, poronienie, owulacja i dzisiaj znowu plamienie
U mnie w jednym cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Misz maszA no tak to ja zapomniałam o owulacji
Okres, plamienie, poronienie, owulacja i dzisiaj znowu plamienie
U mnie w jednym cyklu
na szczęście w tym cyklu nie wyłapałam owu, testy przez 5 dni pokazywały dosłownie biel (przez chwile się zastanawiałam czy z rozpędu nie siknelam na ciążowy ) więc jestem usprawiedliwiona z tym wcześniejszym testowaniemJak sex był dzień po owulacji to tak 8dpo znaczy 8 dzień po owulacji, czyli testy owu były pozytywne to następny dzień owulacja i znów następny to 1dpo
mnie bolą zawsze, bez ciąży i w ciążyna szczęście w tym cyklu nie wyłapałam owu, testy przez 5 dni pokazywały dosłownie biel (przez chwile się zastanawiałam czy z rozpędu nie siknelam na ciążowy ) więc jestem usprawiedliwiona z tym wcześniejszym testowaniem
Do dziewczyn które już są mamusiami: czy w szczęśliwym cyklu miałyście ból piersi po owulacji tak jak w każdym innym cyklu? Jestem po prostu ciekawa czy ból piersi pojawia się tylko wtedy kiedy do zapłodnienia nie dojdzie i wzrasta progesteron? Czy w ogóle nie szukać korelacji?
U mnie niewiadomo kiedy owu, nie bylam na monitoringu. Testów nie robię, ponieważ kp. Po prostu seks regularnie przez cały cykl. Cykle trwają 28-34 dni, w poniedziałek będzie to 28dc. Dodatkowo jeden jajnik u mnie ma cechy pcos, więc raczej nie mam co na niego liczyć. Zastanawiam się czy nie zatestować w sobotę rano, bo mam iść na trening ems, do którego przeciwskazaniem jest ciąża, ale wydaje mi się, że będzie to za wcześnie..Tak! Nie wiem czy nie za wcześnie, bo okres mam mieć 14.07 ale korci mega! Kiedy wypadała Ci owu?
Dziękuję wszystkim za dobre słowo @olka11135 nie ociągaj się - pamiętaj, że jesteśmy umówione na wspólną ciążę
Mnie wogole teraz nie bolały / nie bolą piersi a jestem w ciążyna szczęście w tym cyklu nie wyłapałam owu, testy przez 5 dni pokazywały dosłownie biel (przez chwile się zastanawiałam czy z rozpędu nie siknelam na ciążowy ) więc jestem usprawiedliwiona z tym wcześniejszym testowaniem
Do dziewczyn które już są mamusiami: czy w szczęśliwym cyklu miałyście ból piersi po owulacji tak jak w każdym innym cyklu? Jestem po prostu ciekawa czy ból piersi pojawia się tylko wtedy kiedy do zapłodnienia nie dojdzie i wzrasta progesteron? Czy w ogóle nie szukać korelacji?
czekaj jaki czerwiec, bo się pogubiłam? Może akurat będziesz na przełomie marca/kwietnia To jedną nogą się załapieszNa wspólną się raczej nie załapiemy bo żebym miała termin na czerwiec musiałabym mieć owulację max. 8 lipca, a to mała szansa
Mnie na tym wstępnym etapie nie bolały, jedynie bardziej uwidoczniły się żyły na piersiach. Jakiś tam lekki ból później po pozytywnym teściena szczęście w tym cyklu nie wyłapałam owu, testy przez 5 dni pokazywały dosłownie biel (przez chwile się zastanawiałam czy z rozpędu nie siknelam na ciążowy ) więc jestem usprawiedliwiona z tym wcześniejszym testowaniem
czekaj jaki czerwiec, bo się pogubiłam? Może akurat będziesz na przełomie marca/kwietnia To jedną nogą się załapiesz
11.07 będzie teoretycznie 10-11dpo. U mnie cykle od 29-31. Z reguły 30 dni. Ile sie już staracie?U mnie niewiadomo kiedy owu, nie bylam na monitoringu. Testów nie robię, ponieważ kp. Po prostu seks regularnie przez cały cykl. Cykle trwają 28-34 dni, w poniedziałek będzie to 28dc. Dodatkowo jeden jajnik u mnie ma cechy pcos, więc raczej nie mam co na niego liczyć. Zastanawiam się czy nie zatestować w sobotę rano, bo mam iść na trening ems, do którego przeciwskazaniem jest ciąża, ale wydaje mi się, że będzie to za wcześnie..
A 11.07 ile będziesz po owu? Zatestować zawsze można