Agnes4312
Moderator
Ale w środku czego?Ja wiem czy implantacja nawet w środku jest? U mnie raczej rozkręca sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w środku czego?Ja wiem czy implantacja nawet w środku jest? U mnie raczej rozkręca sie
Muszelki XDAle w środku czego?
Haha no a gdzie ma być indziej? xDMuszelki XD
Miło że pocieszasz ale tu chyba nie ma co się łudzić. Stary musi iść jednak na to badanieHaha no a gdzie ma być indziej? xD
Moja pierwsza ciąża zaczęła się od zabarwionego śluzu na brązowo. Robiłam z papieru toaletowego taki rulonik i wkładałam w pochwę i był śluz brązowy (dzisiaj mam tak samo).
Potem było coraz więcej krwi i już płakałam staremu że znowu okres. Założyłam podpaskę. I na następny dzień czysty śluz. Wtedy już wiedziałam że coś się kręci.
A druga ciąża to same już wiecie jak wyglądała, bo to w tym cyklu
Haha dobre. No nikt nie chce zbytnio mówić, że się stara żeby nie zapeszać i nie mieć co mce pytań z serii i jak tam zaciążyłaś już .
Oby urosło porządnieTak, gin powiedziała żebym przyszła w piątek do obojętnie kogo na kontrole żeby zobaczyć ile jeszcze urosło i potwierdzić, że owulka będzie w sobotę. Na piątek nie było wizyt wiec wpisałam się na czwartek ale jako że dziś się pojawiło to wpisałam się zgodnie z zaleceniem w piątek ale to będzie nadal przed owulacja, która teoretycznie ma nastąpić w piątek.
To oby była szczęśliwa, 3mam kciukiOby urosło porządnie
Później najlepiej poniedziałek albo wtorek iść na USG
Jechałam sobie do lekarza i zaczął mnie boleć brzuch, myślę czy to mój prawy jajnik, otoz tłumacze sobie i mężowi, którego wzięłam za kierowcę że przecież owulacja przede mną o ile wystąpi w tym cyklu. A pół godziny później przemiły pan doktor mówi, że jestem już po owulacji oczywiście z prawego jajnika
To jednak chyba zatestuje wcześniej
Dużo pić, odpowiednia dieta i wizyta u Androloga którą ma w piątek + ponowny profil lipidowy. Ja miałam kilka podstawowych badań jak morfologia, witaminy, krzywa cukrowa i insulinowa i inhibina B. W czwartek mamy wizytę kontrolną wtedy spojrzy na wyniki i da dalsze zalecenia. Usg nie robiliśmyI jakie dostaliście zalecenia przy tych parametrach? Robiliście usg?
Ja tez chodze na pakiet i tylko przed lekarzem wchodze do poloznych, mowie ze doktor kazal przyjsc na monitoring i wypisuje mi wizyte na ta godzine co jest teraz xDNo właśnie tak kminie czy zarezerwować wizytę od razu żeby nie było później że nic nie będzie. To w ramach pakietu to wiecie, muszę przez aplikacje się umawiać nie mogę się na lewo s lekarzem umówić