reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

A byłaś też po owu u gina żeby sprawdzić czy na pewno pęka pęcherzyk i się rozlewa?
I czy Badalas proga 7 dni od owu żeby potwierdzić jeszcze bardziej te owulacje?
O właśnie. Ja nie byłam dotychczas, do ilu dni po można to ustalić czy coś pękło czy nie pękło?

reklama
Ja się martwię co będzie w tym cyklu bo seksy były tylko w dzień owulacji i dwa dni przed.
Nie mam pewności czy w ogóle wtedy była owulacja 🤷🏼‍♀️
Potem dostałam migreny i po staraniach.. już dwa dni mnie ból głowy trzyma.

Jakoś tak mi smutno. :-(
Czytam te Wasze historie i mocno trzymam za Was kciuki.

Z jednej strony tak bardzo bym chciała by się udało a z drugiej czuje straszną obojętność…

W 21 dniu cyklu chce isc na progesteron..i sprawdzić czy była owulacja.
Wie któraś z Was jak czytać wyniki by się dowiedzieć czy owulacja była?

Ja się martwię co będzie w tym cyklu bo seksy były tylko w dzień owulacji i dwa dni przed.
Nie mam pewności czy w ogóle wtedy była owulacja 🤷🏼‍♀️
Potem dostałam migreny i po staraniach.. już dwa dni mnie ból głowy trzyma.

Jakoś tak mi smutno. :-(
Czytam te Wasze historie i mocno trzymam za Was kciuki.

Z jednej strony tak bardzo bym chciała by się udało a z drugiej czuje straszną obojętność…

W 21 dniu cyklu chce isc na progesteron..i sprawdzić czy była owulacja.
Wie któraś z Was jak czytać wyniki by się dowiedzieć czy owulacja była?
Według wujka gogla poziom poniżej 3ng świadczy o braku owulacji, podobnie słyszałam od gina, chociaż tutaj to różne historie można wyczytać 🙈

O właśnie. Ja nie byłam dotychczas, do ilu dni po można to ustalić czy coś pękło czy nie pękło?
Ja tak max 3 dni po byłam, ale pozniej chyba tez da sie ocenic. Ale czy ci lekarz nie mówił zeby przyjsc w piatek? Bo ja np jak ide zobaczyc czy pekl pecherzyk to już nie musze sie zapisywac tylko po prostu ide bez terminu w godzinach w jakich przyjmuje, lekarz nie miał moze tego na myśli?

A ja Wam powiem, ze zielona jestem jak brzoza na wiosnę 🙈

Powiedzcie mi kiedy można najwcześniej testować zeby to miało sens?
Warto już teraz łykać jakieś witaminy poza kwasem foliowym? Jeśli tak to co polecacie?

A ja Wam powiem, ze zielona jestem jak brzoza na wiosnę 🙈

Powiedzcie mi kiedy można najwcześniej testować zeby to miało sens?
Warto już teraz łykać jakieś witaminy poza kwasem foliowym? Jeśli tak to co polecacie?
10 dni po owu najwcześniej ale i tak nie ma pewności że test pokaże cień.
Często niestety testujemy wcześniej bo już nie mamy cierpliwości czekać 🙈 co cykl pajacowanie 😂

10 dni po owu najwcześniej ale i tak nie ma pewności że test pokaże cień.
Często niestety testujemy wcześniej bo już nie mamy cierpliwości czekać 🙈 co cykl pajacowanie 😂
Pajacowanie, to lekko napisane 😝! Jam jest człowiek niecierpliwy i palma mi bije na łeb jak na coś muszę wyczekiwać 🤪💩 Mo być już!

Pajacowanie, to lekko napisane 😝! Jam jest człowiek niecierpliwy i palma mi bije na łeb jak na coś muszę wyczekiwać 🤪💩 Mo być już!
Haha doskonale znam to uczucie, zapas pinków czeka w szufladzie tylko jeszcze nie wiem na co 😂 dzisiaj 20dc, nie wiem kiedy była owu i czy w ogóle. Testy mnie zrobiły w konia, a na moim starym Koniu xD jeździłam tylko dwa razy 🙈 bolą mnie cyce jak zawsze od dnia owu do okresu, mam dużo żółtej wydzieliny 😳 ale takiej nieinfekcyjnej…
Pomyślałam sobie że zatestuję 09.07 bo uwaga: to data mojej pierwszej miesiączki w życiu 😅 byłoby miło zobaczyć dwie kreski po 16 latach bólu i walki o przetrwanie 🩸😰

reklama
Haha doskonale znam to uczucie, zapas pinków czeka w szufladzie tylko jeszcze nie wiem na co 😂 dzisiaj 20dc, nie wiem kiedy była owu i czy w ogóle. Testy mnie zrobiły w konia, a na moim starym Koniu xD jeździłam tylko dwa razy 🙈 bolą mnie cyce jak zawsze od dnia owu do okresu, mam dużo żółtej wydzieliny 😳 ale takiej nieinfekcyjnej…
Pomyślałam sobie że zatestuję 09.07 bo uwaga: to data mojej pierwszej miesiączki w życiu 😅 byłoby miło zobaczyć dwie kreski po 16 latach bólu i walki o przetrwanie 🩸😰
Ja tam jakiegoś pika czy, karo czy tam waleta..zwał jak zwał 😂 ekhem..miałam, ale najwyraźniej nic mi z tego. Ja też mam teraz cały czas taki sam śluz jak opisujesz 👀🤔, oczywiście było „guglowanie”, ale przecież no nie infekcja a to głównie wychodziło 😅. Btw. Szacun za tak dobrą pamięć swojej pierwszej w życiu miesiączki, ja nie mam pojęcia kiedy swoją dostałam 😆🥴.

Do góry