Agnes4312
Moderator
Bhcg wytwarza się od razu po implantacji.Ok 48h po implantacji powtórz do tego czasu na spokojnie
Po 48h najczęściej jest już wykrywalna w moczu przez testy ciążowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bhcg wytwarza się od razu po implantacji.Ok 48h po implantacji powtórz do tego czasu na spokojnie
Te teksty po poronieniu mnie najbardziej rozwalają. Rady o kant dupy rozbić.Bardzo mi przykro, że was to spotkało
Najwięcej do powiedzenia mają Ci, których to nie dotyczy. Nie wiem po co mówić parze, że mają czas, żeby puścić na luz, tak samo jak nie rozumiem tych co usilnie naciskają, bo lata lecą bo wszyscy dookoła mają dzieci. U nas po poronieniu, od razu wszyscy świergotali, żeby się nie martwić i szybko robić drugie, bo po co teraz czekać, bo jak już się zdecydowaliśmy to trzeba działać. No spoko tylko to raczej decyzja nasza i ewentualnie leczenia, jeśli byłoby potrzebne.
My staramy się bardzo krótko, ale wiem, że jeśli nie będzie wychodzić to nie będziemy czekać rok na diagnostykę. Ja już miałam wysyłać męża na badania nasienia, i teraz w sumie nie wiem czy nie wrócę do tego tematu
A byłaś też po owu u gina żeby sprawdzić czy na pewno pęka pęcherzyk i się rozlewa?Ja niby dzis 11 dpo choć nie wiem kiedy okres a dzisiejszy test mnie dobił jakoś stwierdzam owu po tym jak 23czerwca bylam u gina i mówił że dziś (23.06) (pęcherzyk 19.5) lub jutro (24.06) owu a takie bole podbrzusza mialam 24.06 ale znowu testy nie pokazywało pozytywa...
Gin chyba już znudzony moja osoba więc nie chciał żebym przyszla i nie badałam...A byłaś też po owu u gina żeby sprawdzić czy na pewno pęka pęcherzyk i się rozlewa?
I czy Badalas proga 7 dni od owu żeby potwierdzić jeszcze bardziej te owulacje?
Ale ty się nie znudziłaś więc idź taka jego pracaGin chyba już znudzony moja osoba więc nie chciał żebym przyszla i nie badałam...
Stary tylko podjarany bo od doslownie 24.06 cy.cuchy duże jak balony i faktycznie tez tak bolały... zobaczymy... 11.07 ma badanie nasienia i dlatego mowi ze cos jest na rzeczy żeby nie musiał iśćAle ty się nie znudziłaś więc idź taka jego praca
Te teksty po poronieniu mnie najbardziej rozwalają. Rady o kant dupy rozbić.
Też słyszałam teksty w stylu "tylko się nie poddawajcie, nie teraz to później się uda".
Szybko róbcie drugie, na pewno będziesz matką
Jakbyśmy kuźwa o zabawkach w sklepie rozmawiali!!!
Stracilam DZIECKO a nie produkt w sklepie.
I jak mam ochotę się poddać, albo przestać starać albo jak mam ochotę płakać z tego powodu to będę to robić!
U mnie mija rok od tego poronienia, a nadal jak sobie przypominam to mam nerwa
O drugim poronieniu na szczęście nikt już nie wie
Powtórz na spokojnie w czwartek i zobaczysz, jaki będzie przyrost. Trzymam kciukiHej. Byłam na becie dziś i czy beta 140 to nie za mało jak miałam ducha na tescie w ubiegłą środę? Progesteron też nie powala, aczkolwiek wyższy niż w poprzedniej ciąży w 41 dc. Dzisiaj mam 36 dc, moje cykle trwały przed ciążami 33-35 dni. Na pewno powtórzę, ale jestem zmartwiona. Powiedzcie mi kiedy w ogóle organizm zaczyna wytwarzać betę? Jak dojdzie do zapłodnienia czy dopiero po implantacji?