reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Podobno do 1 roku jak się para stara to jest normalne. Ale wiadomo, że zawsze można wczesniej sprawdzić czy wszystko jest okej. Też duży wpływ ma psychika, nastawienie itd. U nas tez sie nie udaje na razie a jestem mega zafiksowana na tym punkcie. Przy pierwszym dziecku wszystko bylo na luzie (jeden stosunek w okolicach owulacji bez zabezpieczenia) i nagle 2 krechy.. Nawet nie planowałam wtedy ciąży a udało się z jednego razu.

3 razy byłam zafiksowana na ciąże i 3 razy w niej byłam 🤰
Teraz też jestem zafiksowana i mam nadzieję, że 4 raz również będę

reklama
Tak tez mój gin mi mówił ze do roku to na spokojnie. Ale z miesiąca na miesiąc coraz bardziej się nakręcam. Czy dziewczyny tutaj które były już w ciąży, to przed okresem miałyście jakieś objawy? Moja koleżanka jakoś 9dni po owu spać się jej chciało cały czas ziewała była zmęczona mówiła ze jak leżała w łóżku to czuła kłucie i przed testem jak miała zrobić w dzień spodziewanej miesiączki czuła ze to na pewno to.

Jak miałam objawy to test był pozytywny i beta wysoka

Jak miałam objawy to test był pozytywny i beta wysoka
U mnie identycznie objawy pojawialy się i kreska była wtedy rownie mocna jak kontrolna...

dziewczyny ile cykli się już staracie? Ja marze żeby ten miesiąc był tym szczęśliwym … już zaczynam myśleć ze jest coś nie tak :(
To jest 12 cykl starań, przed staraniem się zaliczylam niespodziankę, ktora obudziła mój instynkt ponownie i poronilam, a w maju ciążę pozamaciczną.

Tak tez mój gin mi mówił ze do roku to na spokojnie. Ale z miesiąca na miesiąc coraz bardziej się nakręcam. Czy dziewczyny tutaj które były już w ciąży, to przed okresem miałyście jakieś objawy? Moja koleżanka jakoś 9dni po owu spać się jej chciało cały czas ziewała była zmęczona mówiła ze jak leżała w łóżku to czuła kłucie i przed testem jak miała zrobić w dzień spodziewanej miesiączki czuła ze to na pewno to.
Ja mialam podobne objawy, jak przed okresem. Obsypało mi jedynie dziwnie czoło takimi drobnymi krostkami. Ale mimo to czułam, że się udało 😊

Dzięki i wzajemnie ❤️💪🏻! Prawdopodobnie miałam 16.06, ale nie miałam monitoringu więc dokładnie nie wiem. Mogła być, bo temperatura i testy na to wskazują oraz bolał mnie w tych dniach konkretnie brzuch 😬
A gdybys robiła test teraz nie wyszedł by już? Już po owu u Ciebie jest 2,5tyg. Ja miałam owu 30.06 i myśle robić 9-10.07 czy to będzie za wcześnie?

reklama
Do góry