agutek_
Fanka BB :)
Mnie bardzo korci, ale boję się ..nie chcę się zawieść choć temperaturę mam póki co powyżej 37Ile dni po owu już zaczynacie się testować, bo widzę, że dużo z Was testuje przed @ ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie bardzo korci, ale boję się ..nie chcę się zawieść choć temperaturę mam póki co powyżej 37Ile dni po owu już zaczynacie się testować, bo widzę, że dużo z Was testuje przed @ ?
aktualnie zaraz skończę 13 cykl starań o dwa poronienia na koncie. A jak u Ciebie?dziewczyny ile cykli się już staracie? Ja marze żeby ten miesiąc był tym szczęśliwym … już zaczynam myśleć ze jest coś nie tak
ja 10dpoIle dni po owu już zaczynacie się testować, bo widzę, że dużo z Was testuje przed @ ?
3mam kciuki w takim razie za CiebieMnie bardzo korci, ale boję się ..nie chcę się zawieść choć temperaturę mam póki co powyżej 37
Ja tak naprawdę dopiero pierwszy prawdziwy cykl starań, więc dopiero zaczynam. Nie ma co się poddawać, dużo w otoczeniu u mnie dziewczyn długo się starały zanim coś wyszło.aktualnie zaraz skończę 13 cykl starań o dwa poronienia na koncie. A jak u Ciebie?
Teraz jest mój 6 cykl… wiem ze kobietki starają się i o wiele dłużej, ale ja mam poczucie ze coś jest nie tak… ze może nie trafiamy w owulacje czy coś… teoretycznie miałam owu w piątek i teraz cały czas obserwuje jakieś synktomy czuli kłucie w podbrzuszu czy coś… trochę popadam w paranojeaktualnie zaraz skończę 13 cykl starań o dwa poronienia na koncie. A jak u Ciebie?
dziewczyny ile cykli się już staracie? Ja marze żeby ten miesiąc był tym szczęśliwym … już zaczynam myśleć ze jest coś nie tak
Teraz jest mój 6 cykl… wiem ze kobietki starają się i o wiele dłużej, ale ja mam poczucie ze coś jest nie tak… ze może nie trafiamy w owulacje czy coś… teoretycznie miałam owu w piątek i teraz cały czas obserwuje jakieś synktomy czuli kłucie w podbrzuszu czy coś… trochę popadam w paranoje
U nas teraz idzie 4cs, tylko ja kp, więc liczę się z tym, że sprawa może być utrudniona, dodatkowo po ostatniej wizycie u ginekologa dowiedziałam się, że tylko jeden jajnik działa prawidłowo, a z drugiego raczej szans na owulacje nie madziewczyny ile cykli się już staracie? Ja marze żeby ten miesiąc był tym szczęśliwym … już zaczynam myśleć ze jest coś nie tak
A monitorujesz jakoś owulacje, że mówisz że teoretycznie?Teraz jest mój 6 cykl… wiem ze kobietki starają się i o wiele dłużej, ale ja mam poczucie ze coś jest nie tak… ze może nie trafiamy w owulacje czy coś… teoretycznie miałam owu w piątek i teraz cały czas obserwuje jakieś synktomy czuli kłucie w podbrzuszu czy coś… trochę popadam w paranoje
U nas teraz idzie 4cs, tylko ja kp, więc liczę się z tym, że sprawa może być utrudniona, dodatkowo po ostatniej wizycie u ginekologa dowiedziałam się, że tylko jeden jajnik działa prawidłowo, a z drugiego raczej szans na owulacje nie ma
Swoją drogą, może któraś z Was miała jajnik z cechami pcos jedynie na obrazie usg, żadnych innych objawów i cech pcos? Czy dostałyście jakieś zalecenia, szersze badania? Czy ten jajnik wrócił sam do prawidłowej pracy?