reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Cześć dziewczyny;) test owulacyjny najciemniejszy wypadł mi w czwartek rano potem, zrobiłam test i już kreska bladła. (Wtedy niezauważylam śluzu owulacyjnego) środa czw pt współżylismy z mężem, sobota już nie. Dziś zażywałam ciągnący się śluz.. czy to możliwe ze owulacje mogę mieć dopiero teraz 3.07? Moje kalendarzyki pokazywały owu nawet 29 lub 30.06 już sama nie wiem… staramy się 6 cykl :(

Ciężko powiedzieć. Sama obserwacja śluzu to nie jest najlepsza metoda, raczej ją się dodaje do innych metod obserwacyjnych.

Testy owulacyjne robi się do pierwszego pozytywnego. Jeżeli faktycznie test był pozytywny w czwartek rano to mówi się, że owulacja wystąpi w ciągu 24-36h. Ale u jednych to będzie 6h a u innych 48h

Ja ogólnie nie przepadam za testami, bo mi one nie wychodzą :) ale są tu dziewczyny, którym bardzo pomogły

reklama
U mnie był śluz plodny kilka dni przed owu i kilka dni po owu. Byłam na monitoringu wiec wiem kiedy miałam dokładnie owu (zastrzyk też dostalam na pekniecie) W tym cyklu było mega dużo sluzu , do owu brałam po dwie kapsulki oleju z wiesiolka 😆

Hej, ja dzisiaj idę powtórzyć betę i aż się boję, co tam wyjdzie 😱 cały weekend siedziałam na domku na zadupiu i nie miałam jak kupić testu, ale dzisiaj znalazłam jakiś zapomniany pink :D nie z pierwszego moczu a i tak wyszła kreska, więc na pewno nie spada, może będzie ok :)

Załączniki

• 20220704_064150.jpg
    20220704_064150.jpg
    648 KB · Wyświetleń: 158
Hej, ja dzisiaj idę powtórzyć betę i aż się boję, co tam wyjdzie 😱 cały weekend siedziałam na domku na zadupiu i nie miałam jak kupić testu, ale dzisiaj znalazłam jakiś zapomniany pink :D nie z pierwszego moczu a i tak wyszła kreska, więc na pewno nie spada, może będzie ok :)
Piękna kreseczka ❤️
Kciuki za bete ❤️❤️

dziewczyny ile cykli się już staracie? Ja marze żeby ten miesiąc był tym szczęśliwym … już zaczynam myśleć ze jest coś nie tak :(

reklama
Do góry