reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

No widzę, że moje zaklęcie komuś pomogło! ❤️ Widać trzeba je powtarzać a zadziała 😂 gratulacje 🧙‍♂️😘
Heja😁 dzisiaj mój planowy w końcu dzień testowy. A że zostawiłam sobie jeszcze pinka na tą okoliczność, to wam jeszcze pospamuje😍 ps. Ten wierszyk @Ceonis tak mi wbił się do głowy, że wczoraj z córką w lesie śpiewałam " czary Mary, czary Mary, niech maczugą machnie stary" i machalysmy kijami🤦🤣 dobrze, że młoda nie powtórzy bo ma dwa lata.

reklama
Tak, z tym się zgadzam. Ja miała porządną konsultację na NFZ. Pierwszą 7 dni po wyjściu ze szpitala, drugą 2 tygodnie później. Za każdym razem pełna morfologia z betą i USG.
Mój lekarz prywatnie też za każdym razem robi USG, wszystko sprawdzamy, wszystko konsultujemy, wizyta potrafi trać godzinę.

Ja kiedyś miałam takie plamienia po stosunku i wyszło, że to infekcja. Przeszło z przeleczeniem. Ale to może być też milion innych rzeczy od cienkiego endometrium, po jakieś naprawdę niefajne sprawy
Zgadzam się powinien mnie zbadać, tym bardziej, ze wyraźnie zdziwilam się, ze od razu tego nie robi. Spojrzał na morfologie ze szpitala i stwierdził, ze wszystko super jest, nic mi nie musi zalecac, ani acardu ani zelaza,ani niczego. Mialam pecha i mogę sie starać , nie widzi przeciwskazań.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Mam jakiegos pecha co do lekarzy.

@Wezu opuszczam Cię z testowanka :p :( bo na razie pokazuje mi owu 11.07 więc 8dpo to zdecydowanie za wcześnie :D tzn. ja na pewno będę już wtedy testować jak wariatka, ale tu prawilnie się przepiszę na 13dpo 🤡
Hej Ola mnie też przepisz na 13 lipiec, bo z obserwacji to mogła mi się owulacja przesunąć, co nie zmienia faktu że pewnie 10 już zacznę sprawdzać 🤣.

reklama
Cześć dziewczyny;) test owulacyjny najciemniejszy wypadł mi w czwartek rano potem, zrobiłam test i już kreska bladła. (Wtedy niezauważylam śluzu owulacyjnego) środa czw pt współżylismy z mężem, sobota już nie. Dziś zażywałam ciągnący się śluz.. czy to możliwe ze owulacje mogę mieć dopiero teraz 3.07? Moje kalendarzyki pokazywały owu nawet 29 lub 30.06 już sama nie wiem… staramy się 6 cykl :(

Do góry