reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

U mnie za to nadal w srodku brązowy śluz. Zwariowalam chyba, bo zrobilam wczoraj test🤔🤪 byl cien cienia, mimo, ze juz po @ mialam biały pink i przeciaz bete zrobilam 2,13 byla 29.06 i zostawilam go, a dzisiaj po wyschnieciu taki, czyzby ta beta jeszcze mi sie trzymala? No pink jest mega wychwyci chyba wszystko powyzej 0,1
Ale to po wyschnięciu 😊
Hmmm.. js już się pogubiłam. Który to dc u Ciebie?

reklama
U mnie za to nadal w srodku brązowy śluz. Zwariowalam chyba, bo zrobilam wczoraj test🤔🤪 byl cien cienia, mimo, ze juz po @ mialam biały pink i przeciaz bete zrobilam 2,13 byla 29.06 i zostawilam go, a dzisiaj po wyschnieciu taki, czyzby ta beta jeszcze mi sie trzymala? No pink jest mega wychwyci chyba wszystko powyzej 0,1
Dla mnie to jest kreska testowa, szara ona również pojawia się na pinkach po czasie. Czasami „widziałam” kreske nawet o czasie a beta wtedy 0,1. To nie jest kreseczka ciążowa :/ Beta 2.13 to nadal brak ciąży ale niepokojące są plamienia, skonsultuj to z lekarzem, może masz jakieś problemy z progesteronem np? Brązowe plamienia świadczą czasami również o infekcji. Lekarzem nie jestem wiec gdybać można, ale na pewno trzeba to sprawdzić.

Załączniki

• 2B5AC8B4-A7D5-4E16-8D3F-B527A2184CBC.jpeg
    2B5AC8B4-A7D5-4E16-8D3F-B527A2184CBC.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 106
  • B117FFF9-1E1B-4C54-9E55-731E1B3375C7.jpeg
    B117FFF9-1E1B-4C54-9E55-731E1B3375C7.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 111
Dżin dobry, witam się piękna kreska z rana, wcale już nie trzeba się przygladac. Na żywo wygląda na spoko kreseczkę 🥰 Jutro powtórzę beta hcg ale jestem pełna nadziei 👍
Super 😍 teraz już pięknie widać 😃
Heja😁 dzisiaj mój planowy w końcu dzień testowy. A że zostawiłam sobie jeszcze pinka na tą okoliczność, to wam jeszcze pospamuje😍 ps. Ten wierszyk @Ceonis tak mi wbił się do głowy, że wczoraj z córką w lesie śpiewałam " czary Mary, czary Mary, niech maczugą machnie stary" i machalysmy kijami🤦🤣 dobrze, że młoda nie powtórzy bo ma dwa lata.
Ale się pięknie zaczął ten miesiąc 🥰 gratulacje 😍

A ja powiem szczerze, że po raz kolejny tu nic nie widzę

Dżin dobry, witam się piękna kreska z rana, wcale już nie trzeba się przygladac. Na żywo wygląda na spoko kreseczkę 🥰 Jutro powtórzę beta hcg ale jestem pełna nadziei 👍

Pięknie! Widać, że rośnie ❤️

Heja😁 dzisiaj mój planowy w końcu dzień testowy. A że zostawiłam sobie jeszcze pinka na tą okoliczność, to wam jeszcze pospamuje😍 ps. Ten wierszyk @Ceonis tak mi wbił się do głowy, że wczoraj z córką w lesie śpiewałam " czary Mary, czary Mary, niech maczugą machnie stary" i machalysmy kijami🤦🤣 dobrze, że młoda nie powtórzy bo ma dwa lata.

Zdecydowanie teraz widać, że na bank to 🤰❤️

Dla mnie to jest kreska testowa, szara ona również pojawia się na pinkach po czasie. Czasami „widziałam” kreske nawet o czasie a beta wtedy 0,1. To nie jest kreseczka ciążowa :/ Beta 2.13 to nadal brak ciąży ale niepokojące są plamienia, skonsultuj to z lekarzem, może masz jakieś problemy z progesteronem np? Brązowe plamienia świadczą czasami również o infekcji. Lekarzem nie jestem wiec gdybać można, ale na pewno trzeba to sprawdzić.
Macie racje, to jest normalne odbarwione korytko na kreskę, moze nawet za duzo moczone było, stąd efekt. Czekam na 10.07... będzie prawdo podobnie 10 lub 8 dni od owu biorac pod uwagę symptomy.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ogromne gratulacje! Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze ❤️❤️

reklama
Ja też nie uważam, żeby testy @black_angel były pozytywne, ale skoro ciągle plami w trakcie cyklu to powinna zrobić usg😊nie ogarniam dlaczego lekarz nie chciał ją zbadać

Tak, z tym się zgadzam. Ja miała porządną konsultację na NFZ. Pierwszą 7 dni po wyjściu ze szpitala, drugą 2 tygodnie później. Za każdym razem pełna morfologia z betą i USG.
Mój lekarz prywatnie też za każdym razem robi USG, wszystko sprawdzamy, wszystko konsultujemy, wizyta potrafi trać godzinę.

Ja kiedyś miałam takie plamienia po stosunku i wyszło, że to infekcja. Przeszło z przeleczeniem. Ale to może być też milion innych rzeczy od cienkiego endometrium, po jakieś naprawdę niefajne sprawy

Do góry