ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Ja jeszcze w lipcu będę testowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze w lipcu będę testowała
To dawaj te dwie kreski lipcoweJa jeszcze w lipcu będę testowała
Jestem wpisana na niedzielę, ale nie wiem czy wytrzymamTo dawaj te dwie kreski lipcowe
o dobra sorki, jestem widać poza czasemJestem wpisana na niedzielę, ale nie wiem czy wytrzymam
Testuj z rana ile to już dpo?Ja w sumie też chyba że w końcu ten okres przyjdzie
Testuj z rana ile to już dpo?
Tylko nie wiem czy moja słaba silna wola ze mną nie wygra. Mam za dużo testów w domuo dobra sorki, jestem widać poza czasem
czekaj do niedzieli, będę mocniejsze krechy
to tak jak ja.... pierwszy raz mam wątpliwość ile jestem dpo. Wydaje mi się, ze dziś jest 7 dpo, ale mogę się mylićCh*j wie
Nie zniechęcam ani nie zachęcamTylko nie wiem czy moja słaba silna wola ze mną nie wygra. Mam za dużo testów w domu