Nel331
Fanka BB :)
Czizas co ja za emotki tu wkleiłamCykl kiblowy
To od leków ! Ja od tej mieszanki immunosupresyjne mam tez brzuch jak ♀i czuje się taka spuchnięta i napompowana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czizas co ja za emotki tu wkleiłamCykl kiblowy
To od leków ! Ja od tej mieszanki immunosupresyjne mam tez brzuch jak ♀i czuje się taka spuchnięta i napompowana
Organizm przyzwyczaja się do mety nawet 6 tyg.No biore i czuje sie jak chodzaca kula tluszczu. Jestem ciagle wzdeta, mam brzuch jak balon. Nie wiem czy to wina mety czy tego, ze odkad pracuje w nowej pracy to cykl kiblowy mi sie poprzestawial. I moge nie iść do kibma 5 dni. Ale odkad to biore czuje sie strasznie gruba i spuchnieta.
Ja po prostu aż nie wierzę, że się nie udało tak czytam co piszesz i marzę, że póki nie ma okresu to jest szansa na ciążeJa tez miałam taka nadzieje ale jiz na to nie licze. Jestem wkurzona, ze tak te leki mnie zjechały i fizycznie i psychicznie i wpłynęły na mój wygląd. W dodatku jestem słaba jak Wieprz, włosy mi wypadają, wszystko mi sie gorzej goi. I po co ? Żeby jak zwykle biel na teście była. No po prostu szlag mnie trafia
Jutro 10dc i będzie biel. Ja to wiem. Jajnik, z którego miałam owu napieprzać mnie tak, jakby sie śmiał ze mnie. Tez nie mogę w to uwierzyć ze to wszystko na marne. Niby te leki działają 3-4 miesiące ale ja tego trochę nie pojmuje, moim zdaniem z każdym miesiącem mój organizm będzie wracał do pierwotnego stanu.. po prostu chce mo sie ryczeć.Ja po prostu aż nie wierzę, że się nie udało tak czytam co piszesz i marzę, że póki nie ma okresu to jest szansa na ciąże
Hej, zaczęłam Was podczytywać Ile masz dzisiaj dpo?Dziewczyny troche mi glupio, ze zrobiłam wczoraj taka drame, ze koncze ze staraniami, a tu takie coś! czekam na bete
Zobacz załącznik 1427308
Ale jest naprawdę bardzo wcześnie sprawdz pojutrze przyrost po cichu gratulujęMam wyniki, troche mało ale zobaczymy co będzie za 2 dni
Zobacz załącznik 1427408
Ogólnie dobrze, ale bardzo duzo rzeczyChyba jednak meta. Znajoma miała podobne akcje na początku... Trzeba to przetrwać
A jak w robocie?
Młodziutka ciążaMam wyniki, troche mało ale zobaczymy co będzie za 2 dni
Zobacz załącznik 1427408