reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
No biore i czuje sie jak chodzaca kula tluszczu. Jestem ciagle wzdeta, mam brzuch jak balon. Nie wiem czy to wina mety czy tego, ze odkad pracuje w nowej pracy to cykl kiblowy mi sie poprzestawial. I moge nie iść do kibma 5 dni. Ale odkad to biore czuje sie strasznie gruba i spuchnieta.
Organizm przyzwyczaja się do mety nawet 6 tyg.
Przed drugą ciążą i całą ciążę byłam na mecie. Pierwsze 2 tyg były średnie, najgorsze pierwsze dni. Straszne rewolucje żoładkowe miałam i ogólnie samopoczucie do d..

Ja tez miałam taka nadzieje ale jiz na to nie licze. Jestem wkurzona, ze tak te leki mnie zjechały i fizycznie i psychicznie i wpłynęły na mój wygląd. W dodatku jestem słaba jak Wieprz, włosy mi wypadają, wszystko mi sie gorzej goi. I po co ? Żeby jak zwykle biel na teście była. No po prostu szlag mnie trafia
Ja po prostu aż nie wierzę, że się nie udało 😭tak czytam co piszesz i marzę, że póki nie ma okresu to jest szansa na ciąże

Ja po prostu aż nie wierzę, że się nie udało 😭tak czytam co piszesz i marzę, że póki nie ma okresu to jest szansa na ciąże
Jutro 10dc i będzie biel. Ja to wiem. Jajnik, z którego miałam owu napieprzać mnie tak, jakby sie śmiał ze mnie. Tez nie mogę w to uwierzyć ze to wszystko na marne. Niby te leki działają 3-4 miesiące ale ja tego trochę nie pojmuje, moim zdaniem z każdym miesiącem mój organizm będzie wracał do pierwotnego stanu.. po prostu chce mo sie ryczeć.

Dziewczyny, życie kobiet- wytrwałych staraczek- jest powalone. Siedzę w pracy i dramatycznie boli mnie głowa. W końcu wzięłam ibuprom i chwili, w której go przełknęłam pojawia myśl „To pewnie objaw ciąży. Gratuluje, tą tabletką właśnie zabiłas zarodek” 🤯 i ciagle to kminie, a test biały jak ściana 😂😂

Mam wyniki, troche mało ale zobaczymy co będzie za 2 dni 🤷‍♀️
Screenshot_20220726-151146_OneDrive.jpg

reklama
Do góry