reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Mi pink nie pokazał ten super czuły :p a te co kupiła hurtowo pokazało bladość stad wtedy poszłam w piątek i wyszła mi mała beta ... :p ja w te pinki bym nie wierzyła do końca :p

Wiesz kojarzę dziewczynę z wątku in vitro, której żaden test sikany nie wyszedł, a beta była ponad 200 i są z tego dwie piękne bliźniaczki 🤣 - niemniej ja takiego szczęścia mieć nie będę :p

reklama
Ja też nie wierzę pinkom! :D :D
Jak Twoja beta?
Skoczyła z 9,7 na 36,2 i narazie nie powtarzam ... czekam bo wiem ze to szalenie szybkie testowanie :-) w następnym tyg skocze i tez zrobię 2 razy i jeśli nic się nie wydarzy to chciałabym na 8 się zapisać ;-) na usg co by wogole potwierdzić ze w dobrym miejscu jest ;)

Do góry