Lena1984
Fanka BB :)
Stwierdzam fakt ja poprzednią ciążę ujawniłam dopiero dwa dni po terminie @ także wiesz, różnie bywa. Teraz tak poszalałam w 10 dpo i krechaTy mi nie rób nadziei !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stwierdzam fakt ja poprzednią ciążę ujawniłam dopiero dwa dni po terminie @ także wiesz, różnie bywa. Teraz tak poszalałam w 10 dpo i krechaTy mi nie rób nadziei !
Kiedy beta ?Stwierdzam fakt ja poprzednią ciążę ujawniłam dopiero dwa dni po terminie @ także wiesz, różnie bywa. Teraz tak poszalałam w 10 dpo i krecha
Miło, że pytasz. Prog poszedł w górę trochę - w niedzielę był 16,8 a beta przyrosła 300 % po 48h . Brzuch mnie pobolewa ale staram się nie świrowaćA jak tam u Ciebie sytuacja?
Yeach odpalamy druga turę ! Pozytywnych :-)Dziewczyny troche mi glupio, ze zrobiłam wczoraj taka drame, ze koncze ze staraniami, a tu takie coś! czekam na bete
Zobacz załącznik 1427308
Mi pink nie pokazał ten super czuły a te co kupiła hurtowo pokazało bladość stad wtedy poszłam w piątek i wyszła mi mała beta ... ja w te pinki bym nie wierzyła do końcaEee pink tez moze się mylić xD
Ja też nie wierzę pinkom!Mi pink nie pokazał ten super czuły a te co kupiła hurtowo pokazało bladość stad wtedy poszłam w piątek i wyszła mi mała beta ... ja w te pinki bym nie wierzyła do końca
Mi pink nie pokazał ten super czuły a te co kupiła hurtowo pokazało bladość stad wtedy poszłam w piątek i wyszła mi mała beta ... ja w te pinki bym nie wierzyła do końca
Jak to w ogóle możliwe?Wiesz kojarzę dziewczynę z wątku in vitro, której żaden test sikany nie wyszedł, a beta była ponad 200 i są z tego dwie piękne bliźniaczki - niemniej ja takiego szczęścia mieć nie będę
Ja tak samo w cuda nie wierzeWiesz kojarzę dziewczynę z wątku in vitro, której żaden test sikany nie wyszedł, a beta była ponad 200 i są z tego dwie piękne bliźniaczki - niemniej ja takiego szczęścia mieć nie będę
Skoczyła z 9,7 na 36,2 i narazie nie powtarzam ... czekam bo wiem ze to szalenie szybkie testowanie :-) w następnym tyg skocze i tez zrobię 2 razy i jeśli nic się nie wydarzy to chciałabym na 8 się zapisać ;-) na usg co by wogole potwierdzić ze w dobrym miejscu jestJa też nie wierzę pinkom!
Jak Twoja beta?