pluto_nova
Moderator
dasz mi jakieś tam w Hiszpanii?Bo Ty z wakacji przywieziesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dasz mi jakieś tam w Hiszpanii?Bo Ty z wakacji przywieziesz
Jeśli po zrobieniu nie było nawet kreski kontrolnej a po godzinie wychodzi coś takiego to test ewidentnie wadliwy, nie ma co tego brać pod uwagę serio :/ powtórz testYyyyy….
Dziewczyny poszłam do łazienki po godzinie wyrzucić ten moj test, na którym nie było nawet kreski kontrolnej, a tam coś takiego:
Na Pinku nic nie widzę szczerze, a do facelle jak wiadomo jestem uprzedzona, dużo mocniejsze kreski nie są ciąża, wiec ja w w niego nie wierze. Ale trzymam kciuki z betę oczywiścieDziewczyny, lecę na betę!
Zrobiłam właśnie dwa testy, niestety historia jest taka że poleciałam wczoraj do rossmana i nie było pinków tych patyczków, więc stałam, myślałam a że innych nie znam, to wzięłam tego nieszczęsnego facella ale się nawróciłam i pojechałam jednak do innego rossmana i tam były pinki to kupilam. Zrobiłam dzisiaj oba i ma facellu jest ewidentny duszek, na pinku też coś jakby w tle majaczy chociaż na fotach to słabo wychodzi, wierzcie mi na słowo
Póki co mam 9 dzień cyklu. A on każe testować się od 6. Codziennie wyskakuje mi że szansa „niska” także czekam bliżej owulki co będzie pokazywać. Sporo dobrego czytałam na jego temat, zwłaszcza dla osób które nigdy do końca nie wiedza czy ta owulka to już czy nieI jak pierwsze wrażenia ? tez mam zawsze z tym problem czy to już
Mi w czerwcu wyszły podobne, tak rażąco białe, że aż okulary przeciwsłoneczne musiałam ubraćU mnie dziś laski biel wizira, ale taka biel, że nawet kreski kontrolnej brak to dopiero jest negatyw
Dlatego poleciałam na betę, robienie testów w kolejnych dniach to nie jest zabawa dla mnie, bo pewnie wstrzymywałabym się z sikaniem cały dzień i już w dzień zrobiła 5 xDNa Pinku nic nie widzę szczerze, a do facelle jak wiadomo jestem uprzedzona, dużo mocniejsze kreski nie są ciąża, wiec ja w w niego nie wierze. Ale trzymam kciuki z betę oczywiście
Śmigaj po strumieniowy pink , skoro przy becie 3 mi pokazał cień, tobie musi wyjsc o czasie.Yyyyy….
Dziewczyny poszłam do łazienki po godzinie wyrzucić ten moj test, na którym nie było nawet kreski kontrolnej, a tam coś takiego: