Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie zostaniesz, bo u mnie bielI zostanę sama na jesień
trzymam mocno kciuki byś zaczęła ten miesiąc ciąża :-) i nas wszystkie pozarażałaDziewczyny, lecę na betę!
Zrobiłam właśnie dwa testy, niestety historia jest taka że poleciałam wczoraj do rossmana i nie było pinków tych patyczków, więc stałam, myślałam a że innych nie znam, to wzięłam tego nieszczęsnego facella ale się nawróciłam i pojechałam jednak do innego rossmana i tam były pinki to kupilam. Zrobiłam dzisiaj oba i ma facellu jest ewidentny duszek, na pinku też coś jakby w tle majaczy chociaż na fotach to słabo wychodzi, wierzcie mi na słowo
Trzymam kciuki!Dziewczyny, lecę na betę!
Zrobiłam właśnie dwa testy, niestety historia jest taka że poleciałam wczoraj do rossmana i nie było pinków tych patyczków, więc stałam, myślałam a że innych nie znam, to wzięłam tego nieszczęsnego facella ale się nawróciłam i pojechałam jednak do innego rossmana i tam były pinki to kupilam. Zrobiłam dzisiaj oba i ma facellu jest ewidentny duszek, na pinku też coś jakby w tle majaczy chociaż na fotach to słabo wychodzi, wierzcie mi na słowo
Dzień dobry w lipcu! Powodzenia dla wszystkich!Dzień Dobry!
Trzymam kciuki za wszystkie nasze II kreski w tym miesiącu!
Lipiec czas start
Trzymam kciuki!Dziewczyny, lecę na betę!