reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Jeśli po zrobieniu nie było nawet kreski kontrolnej a po godzinie wychodzi coś takiego to test ewidentnie wadliwy, nie ma co tego brać pod uwagę serio :/ powtórz test 😘
Tez mi się tak wydaje. Małża do apteki wyślę to zrobię inni kontrolnie i jutro rano jeszcze.
Gdyby nie to, ze rano nie było nawet kreski kontrolnej to moooooze bym się łudziła.
Swoją droga już mnie nic chyba w tych testach nie zaskoczy 🙈🙈🙈

reklama
Kurcze, te pinki strumieniowe naprawdę takie dobre? 🤔🤔🤔
Mi pink płytkowy za każdym razem pokazuje kreski. Kiedyś nawet w srodku cyklu zrobiłam i tez była kreska 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Tylko strumieniowy pink, ja mialam cien cienia i zrobilam bete na drugi dzien i 2,13, gdybym nic nie widziala, nie wydawalabym na bete kasy, serio. Polecam

Oooo a jaki masz? Ja dziś właśnie tez zaopatrzyłem się w monitor clearblue. Termin @ mam na 4.07, ale negatywna Beta z 9dpo i biel wizirq z wczoraj sprawdziła mnie na ziemie , także czekam na @ i panuje zatestowac jeszcse w tym miesiacu w nowym cyklu. A monitor znalazłam ma olx nowy, ale nieużywany z kompletem patyczków 😁😁
Przed poprzednia ciąża używałam testów owu z clearblue i idealnie mi pokazały owu bez zastanawiania się czy to już pik, czy nie. Uśmiechnięta buźka ułatwia sprawę 😊
wiesz może po uśmiechu w ciągu ilu godzin ma prawdopodobnie wystąpić owulacja?

Dziewczyny, lecę na betę!
Zrobiłam właśnie dwa testy, niestety historia jest taka że poleciałam wczoraj do rossmana i nie było pinków tych patyczków, więc stałam, myślałam a że innych nie znam, to wzięłam tego nieszczęsnego facella 😅 ale się nawróciłam i pojechałam jednak do innego rossmana i tam były pinki to kupilam. Zrobiłam dzisiaj oba i ma facellu jest ewidentny duszek, na pinku też coś jakby w tle majaczy :D chociaż na fotach to słabo wychodzi, wierzcie mi na słowo :D
Hej!
Ja coś widzę, zmrużę oczy poczekam i widzę!!!!
Super😁

reklama
Do góry