reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Jaka piekna wiadomość z rana

Załączniki

• Screenshot_20220701-113548_One UI Home.jpg
    Screenshot_20220701-113548_One UI Home.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 169
reklama
Ja dzisiaj zauważyłam brązowe plamienie, gdzie też i brzucho pobolewa, więc u mnie owulka tak między 10-13 dc (mam cykle 24-26, a od 2 cykli 24), więc niech się rozkręci @, coby tu męża się by obróciło :D :p

Ja mam dzisiaj przewidywaną owulację, ale patrząc na test owulacyjny to jednak nie. Myślałam, że wczoraj wieczorem bedzie pik a nawet dzisiaj go jeszcze nie ma

Załączniki

• 20220701_083818.jpg
    20220701_083818.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 75
Jak sobie radzicie z seksem w tej temperaturze bez klimy 🤪🤣🔥odliczam dni do konca tygodnia płodności, bo z seksem az temperatura troche spadnie czekać nie mogę się 🙉🙈😁🥵🥵🥵
my tylko rano przed pracą na szybko póki nie ma aż takiego słońca :D ale ciężko jest przy tych upałach a ja akurat za dwa dni owu więc od kilku dni wzięliśmy się porządnie :D

reklama
A gdzieś są z reguły wyniki są szybciej? W diagnostyce, synevo, bruss?
W diagnostyce się długo czeka czasem i o 22 są dopiero. Im mniejsze labo tym szybciej wyniki 😁

Jaka piekna wiadomość z rana
Działajcie 🥰🍀

Hej wszystkim! Do mnie dziś mój test owulacyjny się uśmiecha, więc trzeba się poważnie brać do działania... Nie żeby pierwszy raz, no ale co tam 😉Zobacz załącznik 1419562
Muszę sobie kiedyś kupić te testy😁 Owocnych starań 🍀

Ja dziś walnęłam test i biel wizira. Tzn jak w kolejnych dniach coś wyjdzie to już nie pozostałość po zastrzyku z ovitrelle tylko 🤰

Do góry