królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To działaj tam !Jaka piekna wiadomość z rana
Nic, tylko brać się do roboty!Jaka piekna wiadomość z rana
my tylko rano przed pracą na szybko póki nie ma aż takiego słońca ale ciężko jest przy tych upałach a ja akurat za dwa dni owu więc od kilku dni wzięliśmy się porządnieJak sobie radzicie z seksem w tej temperaturze bez klimy odliczam dni do konca tygodnia płodności, bo z seksem az temperatura troche spadnie czekać nie mogę się
Wyslalam mu wiadomosc, niech się nakręca w drodze do domuNic, tylko brać się do roboty!
KoniecznieHej wszystkim! Do mnie dziś mój test owulacyjny się uśmiecha, więc trzeba się poważnie brać do działania... Nie żeby pierwszy raz, no ale co tam Zobacz załącznik 1419562
W diagnostyce się długo czeka czasem i o 22 są dopiero. Im mniejsze labo tym szybciej wynikiA gdzieś są z reguły wyniki są szybciej? W diagnostyce, synevo, bruss?
DziałajcieJaka piekna wiadomość z rana
Muszę sobie kiedyś kupić te testy Owocnych starańHej wszystkim! Do mnie dziś mój test owulacyjny się uśmiecha, więc trzeba się poważnie brać do działania... Nie żeby pierwszy raz, no ale co tam Zobacz załącznik 1419562