reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Jak sobie radzicie z seksem w tej temperaturze bez klimy 🤪🤣🔥odliczam dni do konca tygodnia płodności, bo z seksem az temperatura troche spadnie czekać nie mogę się 🙉🙈😁🥵🥵🥵
Ja szczerze mówiąc jak jest tak gorąco to nie mam chęci nic xD chociaż nie wiem czy te upały nie zbiegły się z tym, ze jestem po owu a twedy z reguły mniej mi się chce :D więc u nas ostatnio mało seksów
Ja też tak robię i serio jest chłodniej
to samo robimy i też mamy całkiem spoko w mieszkaniu
I zostanę sama na jesień 🙄🙄😁
jeszcze ja, bo mam kryzys ciążowo - testowniczy

reklama
1. @pluto_nova @ForgetMeeNot
2. @Mythopoeia
3. @Martynka90
4. @MamaR
5.
6. @krasulka5 @Anka_83 👑
7. @Natalia91 @agutek_ @Zielona2426
8.
9.
10.
11. @malinowelove
12. @CleoPetra @Lili88 @ToTaRuda
13. @Ceonis
14. @Madame JS @WłaśnieŻeTak
15. @black_angel
16. @klaudioszek
17. @Karola3092 @asiakyupl
18.
19. @olka11135 @Wezu
20.
21.
22. @bienius992 @Karolina_123
23. @pietraczkaa
24.
25. @MadHatter
26. @Mmiiaa 👑 @stokrotka_
27. @Nel331
28. @Kala1201
29.
30.
31. @ForgetMeeNot

14.08 🧚‍♀️ @Kylyyy1408
15.10 🧚‍♀️ @Bibi89
✨
Palcami dotykają 👈👉👆👇☝️🤘
@KamilaSa 🤰
Tryb wakacyjny
@pluto_nova 🏖️
@Agnes4312 🏖️
@LadyCaro 🏖️
@Alabama89 🏖️

Legenda:
🤰ciąża
🩸okres
🚫negatyw/brak okresu/cykl bezowulacyjny
💔biochem

Uwaga, wypowiadam zaklęcie.
Czary mary, czary mary,
Niech maczugą machnie stary,
Niech zapłodni Twą komórkę,
Urodź syna albo córkę 💥🧙‍♂️🧙‍♂️🧙‍♂️
Autorka: @Ceonis 👏
Mnie można dopisać na 29 lipiec - testowanie ;p widzę ze pusto 💪

A ja mam 3 kalendarzyki i tak jeden stwierdził owu dziś, drugi, ze jutro, a trzeci na 3 lipca, wszędzie te same dane.
Wg mnie 🤪 mam pełniejsze, tkliwsze piersi, śluz z serii płodny i pobolewanie w podbrzuszu, więc sama sobie potwierdzam owu dzis i koniec. Nie zrobilam testow owu, nie zmierzylam temperatury, ginekolog nawet nie zechcial mnie laskawie zbadać i mam to gdzieś, za 8 dni widzę kreskę, albo kosmos dostanie ode mnie wpierdol... toż ja czuję zapłodnienie w tym momencie całą sobą - dzis przecież i już 🤣🤪😁

A ja mam 3 kalendarzyki i tak jeden stwierdził owu dziś, drugi, ze jutro, a trzeci na 3 lipca, wszędzie te same dane.
Wg mnie 🤪 mam pełniejsze, tkliwsze piersi, śluz z serii płodny i pobolewanie w podbrzuszu, więc sama sobie potwierdzam owu dzis i koniec. Nie zrobilam testow owu, nie zmierzylam temperatury, ginekolog nawet nie zechcial mnie laskawie zbadać i mam to gdzieś, za 8 dni widzę kreskę, albo kosmos dostanie ode mnie wpierdol... toż ja czuję zapłodnienie w tym momencie całą sobą - dzis przecież i już 🤣🤪😁

Ja też tam mam. Mam dwie apki. Do obu wpisuję tylko okres + temperaturę. I jeden mi pokazuje owulację 11.07 a drugi 12.07 :D ale w sumie bez różnicy dla mnie ;)

To działaj i niech kosmos Ci sprzyja 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

reklama
Do góry