reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

W ogóle mam pytanie. Czesto tutaj widze, ze dziewczyny piszą o testach z lidla albo z action. Ja się pytam gdzie wy je widzicie ? Czy ja coś złe rozumuje, czy są inne lidle czy o co chodzi bo nie wiedziałam testow ani w lidlu ani w action 🤣

reklama
W ogóle mam pytanie. Czesto tutaj widze, ze dziewczyny piszą o testach z lidla albo z action. Ja się pytam gdzie wy je widzicie ? Czy ja coś złe rozumuje, czy są inne lidle czy o co chodzi bo nie wiedziałam testow ani w lidlu ani w action 🤣
Podpinam się :D W sumie, ja to dopiero dowiedziałam się od Was, że Rossmann ma testy :D Bo tak to ja tylko apteka :p

Ostatnia edycja:
Ja nawet nie wiedziałam, ze jest taki sklep jak Action 😂 A co dopiero tam testów szukać… Teraz u Ciebie pierwszy raz tą nazwę zobaczyłam.
Zważywszy na to, ze mieszkam w centrum Katowic to jestem zaskoczona, ze ten wielki świat do mnie nie dotarł 😂

Ja nawet nie wiedziałam, ze jest taki sklep jak Action 😂 A co dopiero tam testów szukać… Teraz u Ciebie pierwszy raz tą nazwę zobaczyłam.
Zważywszy na to, ze mieszkam w centrum Katowic to jestem zaskoczona, ze ten wielki świat do mnie nie dotarł 😂
No to pomijając, bo też nie znać tego sklepu, ale Lidl to moja codziennosć :D

W kalendarzyku mam wpisane ze 7.07 mialam plamienie (śluz z krwią) a 8,9,10.07 stosunki, myslicie, ze jesli @ nie przyjdzie to jakas szansa jeszcze jest, czy jak tonąca brzytwy się chwytam.... autentycznie czuję sie jak urojony czub

Generalnie jedynym 100% potwierdzeniem owulacji jest ciąża. Dopóki nie ma miesiączki zawsz jest według mnie nadzieja no chyba, że minęło 21 dni od ostatniego stosunku bo ktoś ma je z jakiś powodów rzadko.
Pamiętaj, że jesteś po CP i to mogło cały cykl przesunąć i totalnie pomieszać

Ja kupiłam teraz pierwszy raz action bo nie mam tego sklepu w okolicy. I te testy były na takim dziale na którym były takie artykuły jak podpaski itp. W Lidlu nie widziałam nigdy, ale też i nie szukałam

Ja kupiłam teraz pierwszy raz action bo nie mam tego sklepu w okolicy. I te testy były na takim dziale na którym były takie artykuły jak podpaski itp. W Lidlu nie widziałam nigdy, ale też i nie szukałam
Dzięki ! Pojadę do action dziś, bo w prawdzie mam 4 pinki w szafce ale skoro zapisałam się na wątek z testowaniem to będę testować !

reklama
Do góry