reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

W ogóle mam pytanie. Czesto tutaj widze, ze dziewczyny piszą o testach z lidla albo z action. Ja się pytam gdzie wy je widzicie ? Czy ja coś złe rozumuje, czy są inne lidle czy o co chodzi bo nie wiedziałam testow ani w lidlu ani w action 🤣

reklama
W ogóle mam pytanie. Czesto tutaj widze, ze dziewczyny piszą o testach z lidla albo z action. Ja się pytam gdzie wy je widzicie ? Czy ja coś złe rozumuje, czy są inne lidle czy o co chodzi bo nie wiedziałam testow ani w lidlu ani w action 🤣
Podpinam się :D W sumie, ja to dopiero dowiedziałam się od Was, że Rossmann ma testy :D Bo tak to ja tylko apteka :p

Ostatnia edycja:
Ja nawet nie wiedziałam, ze jest taki sklep jak Action 😂 A co dopiero tam testów szukać… Teraz u Ciebie pierwszy raz tą nazwę zobaczyłam.
Zważywszy na to, ze mieszkam w centrum Katowic to jestem zaskoczona, ze ten wielki świat do mnie nie dotarł 😂

Ja nawet nie wiedziałam, ze jest taki sklep jak Action 😂 A co dopiero tam testów szukać… Teraz u Ciebie pierwszy raz tą nazwę zobaczyłam.
Zważywszy na to, ze mieszkam w centrum Katowic to jestem zaskoczona, ze ten wielki świat do mnie nie dotarł 😂
No to pomijając, bo też nie znać tego sklepu, ale Lidl to moja codziennosć :D

W kalendarzyku mam wpisane ze 7.07 mialam plamienie (śluz z krwią) a 8,9,10.07 stosunki, myslicie, ze jesli @ nie przyjdzie to jakas szansa jeszcze jest, czy jak tonąca brzytwy się chwytam.... autentycznie czuję sie jak urojony czub

Generalnie jedynym 100% potwierdzeniem owulacji jest ciąża. Dopóki nie ma miesiączki zawsz jest według mnie nadzieja no chyba, że minęło 21 dni od ostatniego stosunku bo ktoś ma je z jakiś powodów rzadko.
Pamiętaj, że jesteś po CP i to mogło cały cykl przesunąć i totalnie pomieszać

Ja kupiłam teraz pierwszy raz action bo nie mam tego sklepu w okolicy. I te testy były na takim dziale na którym były takie artykuły jak podpaski itp. W Lidlu nie widziałam nigdy, ale też i nie szukałam

Ja kupiłam teraz pierwszy raz action bo nie mam tego sklepu w okolicy. I te testy były na takim dziale na którym były takie artykuły jak podpaski itp. W Lidlu nie widziałam nigdy, ale też i nie szukałam
Dzięki ! Pojadę do action dziś, bo w prawdzie mam 4 pinki w szafce ale skoro zapisałam się na wątek z testowaniem to będę testować !

reklama
Do góry