Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie nawet facelle nie pokazał fałszywej kreski. W życiu nie widziałam drugiej kreski na teścieJa to jestem tak wybrakowana, że nawet kasetowy pink 20mlU/ml nie pokazał mi fałszywej testowej kreski
W kalendarzyku mam wpisane ze 7.07 mialam plamienie (śluz z krwią) a 8,9,10.07 stosunki, myslicie, ze jesli @ nie przyjdzie to jakas szansa jeszcze jest, czy jak tonąca brzytwy się chwytam.... autentycznie czuję sie jak urojony czubHejka u mnie test biały, ostatni @ 19.06... a dzisiaj 19.07 na razie nie mam.... hmmm juz na kreske nie mam co liczyć, ciekawe @ kiedy przyjdzie i skąd to spóźnienie.
GratulacjeDziewczyny, melduje aktualizacje.
Rano zrobiłam dwa testy, beta 47,38. Nie wierze zapowiedziałam się na czwartek na powtórną (zrozumiałam z postów, ze należy powtórzyć aby upewnić się ze poziom rośnie??). Jestem w takim szoku… nigdy już nie zrobię testu wcześniej niż dzień przed @.
Ja tam czytałam, że często w trakcie implantacji spada lekko temperatura.U mnie max. 8dpo i test 25mlU/ml biały xD
Ale za to temperatura mi skoczyła, zaraz się okaże że owulacji jeszcze nie było
Zobacz załącznik 1425101
Ja tam czytałam, że często w trakcie implantacji spada lekko temperatura.
Ale nie wiem czy to wiarygodne źródło było
Dziewczyny, melduje aktualizacje.
Rano zrobiłam dwa testy, beta 47,38. Nie wierze zapowiedziałam się na czwartek na powtórną (zrozumiałam z postów, ze należy powtórzyć aby upewnić się ze poziom rośnie??). Jestem w takim szoku… nigdy już nie zrobię testu wcześniej niż dzień przed @.
To pewnie bliźniakiTak, ale to powinien być jednodniowy spadek, a u mnie był 2 dniowy
Albo filozof myśliciel xDTo pewnie bliźniaki