reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

A to dziwne, bo ja powiedziałam że chcę potwierdzić ciąże :D i luzik
No też tak napisałam na czacie.🙈

No nie, frajerka ze mnie 🤯
Tamta położna dała mi tylko skierowanie na USG do 10 tygodnia ciąży 🤷

W tym cyklu spróbuję z położna bez teleporady bo znowu usłyszę, że póki nie ma podejrzenia ciąży pozamaciczna to nie ma co robić bety

reklama
Niedługo pójdziesz do doktor Sochacki Wójcicka 😄
Mówcie co chcecie ale mi to jest jej żal. Są specjalne grupy na fejsie które hejtują wszystko co zrobi, co założy, co kupi, co powie. Ludzie już dawno popłynęli w tym temacie za daleko. Hejtują jej dzieci, mowią ze dobrze ze urodzila martwe dsiecko itp.. Może nie jest dla mnie jakimś autorytetem, ale kurde jest człowiekiem i robi sporo dobrego koniec końców... a że jej się powodzi i zarobiła miliony to już jej zalsuga 🤷🏽‍♀️

reklama
A dziewczyny, które nie są z Warszawy mogą przed snem posłuchać jak doktor Falęcki gra na pianinie na insta i ubrać się do tego w piżamę z Roger Publishing od doktor Sochacki Wójcickiej. Będzie namiastka 😂

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry