reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

No, no ewidentna kreska 🤰 ❤️ a wiesz ile możesz być po owulacji?

@Zielona2426 a Ty jak tam? @KasixK testowałaś? :)
Test robiłam już od 3 dni-biel jak na ścianie 😟
Trudno i tak się nie nastawiałam, ale dzisiaj byłam na becie - czekam, czekam i się doczekać nie mogę 😂🤯

reklama
Wlasnie obejrzałam Ariah na ten tydzień. I uwaga -dla Skorpionów- które planuja miec dziecko wyczuwa ze cos rusza w tym kierunku! Trzeba zabdac o siebie i zachować spokój i sie uda.
Sama nie wiem czy w to wierzę ale fajnie bulo to usłyszeć 🤣😅

Mój jutro robi badania idealnie po 3 dniach abstynencji 😂🫣. Ja planuję umówić się pierwszy raz na monitoring i na dniach zrobię sobie też podstawowe badania i zobaczymy co z tego wyniknie..🙈
możecie powiedzieć jak dokładnie wyglada to badanie? Chyba muszę zacząć nastawiać męża.

reklama
Wlasnie obejrzałam Ariah na ten tydzień. I uwaga -dla Skorpionów- które planuja miec dziecko wyczuwa ze cos rusza w tym kierunku! Trzeba zabdac o siebie i zachować spokój i sie uda.
Sama nie wiem czy w to wierzę ale fajnie bulo to usłyszeć 🤣😅
Czyli jest jeszcze nadzieja, może @ nie przyjdzie 🤣

Do góry