reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Bolą mnie piersi i podbrzusze tak delikatnie okresowo 19.07 @ więc chyba się zbliża powolnymi krokami, stąd ta huźtawka nastrojów 🤯🤯🤯😔
Kochana mam to samo, od 3 dni plamienia, skurcze, ból cyców i ogólny vkurv 😭
A dzisiaj przyszedł mój Pink za 1,93 z Shopee ale nawet go nie odpakowuję 🥺

Cześć Dziewczyny!
Ja z moim narzeczonym staramy się od stycznia tego roku.. tzn nie żeby jakoś tam mocno się skupiać nad tym ale taki trochę fun bez jakiś większych nadziei.

Właśnie zrobiłam test!
POZYTYWNY! W mniej niż minute 😳
Czy ja śnie? 😳
Jesteśmy po jednym poronieniu 2 lata temu..
ale boje się dziewczyny bo byłam na prześwietleniu brzucha nic nie wiedziałam ani nawet nie miałam podejrzeń bo było to 2 tygodnie temu 😔 dzisiaj okres mi się spóźnia już 2 dzień.. i jeszcze brałam crotlimazolum na infekcje pochwy 😔 strasznie się boje 😔gin nic nie podejrzewał.. w sumie nie chciał mi zrobić usg. Wziął tylko wymaz i podstawowe badanie moczu..
bola mnie piersi (ale to już ok 3 tygodnie bo mam mastodynie), dziwne uczucie „bólu” w podbrzuszu.. 🥹

Czy test mógł wyjść pozytywny tak szybko po tym clotrimazolum? 😔

Załączniki

• IMG_3012.jpg
    IMG_3012.jpg
    279,4 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Cześć Dziewczyny!
Ja z moim narzeczonym staramy się od stycznia tego roku.. tzn nie żeby jakoś tam mocno się skupiać nad tym ale taki trochę fun bez jakiś większych nadziei.

Właśnie zrobiłam test!
POZYTYWNY! W mniej niż minute 😳
Czy ja śnie? 😳
Jesteśmy po jednym poronieniu 2 lata temu..
ale boje się dziewczyny bo byłam na prześwietleniu brzucha nic nie wiedziałam ani nawet nie miałam podejrzeń bo było to 2 tygodnie temu 😔 dzisiaj okres mi się spóźnia już 2 dzień.. i jeszcze brałam crotlimazolum na infekcje pochwy 😔 strasznie się boje 😔gin nic nie podejrzewał.. w sumie nie chciał mi zrobić usg. Wziął tylko wymaz i podstawowe badanie moczu..
bola mnie piersi (ale to już ok 3 tygodnie bo mam mastodynie), dziwne uczucie „bólu” w podbrzuszu.. 🥹

Czy test mógł wyjść pozytywny tak szybko po tym clotrimazolum? 😔
Ponoć na tym etapie ciąża jest zero jedynkowa albo się utrzyma albo nie, skoro masz tak mocne krechy to widocznie się utrzymała :)
Nie martw się na zapas, czasu i tak nie cofniesz..

Do góry