olka11135
Fanka BB :)
Przepraszam, że was tak wywołuję ale muszę się interesować "moimi dziewczynami"
@Zielona2426 @Fuńka testy zrobione?
@Zielona2426 @Fuńka testy zrobione?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie na zdjęciach nie widać nic a nic. Tylko gołym okiem majaczy… zaczynam się zastanawiać czy to nie moje zwidy…Ja nawet ze śmietnika wyciągałam
U mnie na pinku tak to wyglądało z dnia na dzień. Dzień wcześniej totalnie biało
Zobacz załącznik 1421785
My odpuściliśmy na dwa lata.. super wakacje za granicą, ja zmieniłam pracę, zaangażowałam się w nią w 100%. Też słyszeliśmy że jak się oczyści głowę od myśli o dziecku to się uda. Guzik prawda! Straciliśmy wiele czasu i żałujemy że nie poszliśmy od wcześniej do specjalisty...
Pokaaaaa podjarałam sięu mnie niby biało ale coś majaczy, ale tak delikatnie ze tylko ja to widzę majaki
Nadzieja matką głupich..
U nas slub po 5,5 miesiącach znajomosci - 14 lat razem❤ no kocham tego **głupka**Czasem nie da się ominąć tematu bo ktoś zapyta wprost. Ja nie mam takich doświadczeń bo u nas jest właśnie odwrotna sytuacja (po co wam te dzieci). Myślę, że bym odpowiadała coś w stylu, że chorujemy na niepłodność i jesteśmy pod opieką lekarzy. Jakby ktoś drążył to mówiłabym, że temat jest dla mnie bolesny i nie chcę o tym rozmawiać. Pewnie byłby jakiś % drążący dalej, ale myślę że jednak sporo ludzi by to odstraszyło. Ale ja jestem typem osoby który nie owija w bawełnę i mówi jak jest.
Co do tindera nie wiem, nie miałam - ale też dość szybko zaszłam w ciążę po poznaniu męża i też słyszałam, że szybko mnie zostawi. A mam z nim jeszcze jedno dziecko, planujemy trzecie i nadal jesteśmy razem Moi rodzice rozwiedli się po jakiś 20 latach małżeństwa także wątpię aby staż cokolwiek znaczył w tych tematach
Kurcze, może masz rację. Poczekam jeszcze do dnia miesiączki, jak się nie pojawi, to pójdę na betę. Myślę, że te 4-5 dni jeszcze wytrzymam.Nie chcę Cię rozczarować, ale ja na zdjęciu które wrzuciłaś w czwartek nie widzę nic.
Może ewentualnie testową kreskę, która zawsze tam jest ale to przy bardzo długim wpatrywaniu się.
Beta w pierwszych dniach ciąży rośnie bardzo intensywnie więc po 2 dniach kreska powinna nie budzić wątpliwości. Oczywiście zachęcam do pójścia na betę i potwierdzenia sobie czarno na białym
Kurcze, może masz rację. Poczekam jeszcze do dnia miesiączki, jak się nie pojawi, to pójdę na betę. Myślę, że te 4-5 dni jeszcze wytrzymam.
Ja. W wieku 39 lat.A ja chciałam zapytać ktora z Was stara się o pierwsze dzieciątko?
A ja chciałam zapytać ktora z Was stara się o pierwsze dzieciątko?