reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Przeanalizowalam swoje dane z kalendarzyków i wychodzi mi ze owu mogla być jeszcze 5 lub 6.07 ze wzgledu na bol miesiączkowy i plamienie - teraz zaluje ze nie robilam testów owulacyjnych... mój entuzjazm wykopał sie z dołka nasikał na tescik - dzis biało i oczekuje na kolejne dni... dobrze, ze mam zapas pinkow - ostatnio pozytywny test nie budzący wątpliwości wyszedł mi najwcześniej w 24 dniu cyklu a dzisiaj 21 dzien cyklu mam.

mi koleżanka, która rodzi w sierpniu (ciąża nieplanowana tzw. „Tinderowa” 🤦‍♀️) powiedziała że za bardzo się staramy i powinnam odpuścić…
I że jej znajoma rok się starała i nagle pyk zaskoczyło 🙄 nie dociera do niej że mamy obniżone parametry nasienia iże idziemy do Invicty na wizytę… najważniejsze żeby ODPUŚCIĆ 🤬🤬🤬
Nie ma co się chwalić staraniami, bo potem same złote rady i pytania.
A koleżanka jeszcze będzie miała czas na swoje mądrości, kiedy Tinder pójdzie w Tindery i zostanie sama z dzieckiem, bo tak to się zwykle kończy

Ja mialam na początku wrażenie, że coś dziś majaczy, ale w takie niewybarwione cienie cieni cieniów nie chce mi się wierzyć.
Czekam do poniedziałku 😁 człowiek zawsze naiwnie zamawia mniej testów, ma plan testowania, a i tak raz dwa się rozchodzą 🤣😂
Dawajcie dziewczyny dwie kreski, bo za długa przerwa, jak początek był taki piękny 😃❤️
Mój pink przy becie 8 był mniej widoczny, bo na zdjęciu nic nie było widać, a u Ciebie coś tam majaczy :D więc trzymam kciuki i po cichu gratuluję :D

reklama
Do góry