Ja nie widzę, może przez to że słabo wyraźne zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie widzę, może przez to że słabo wyraźne zdjęcie
Człowiek wtedy zapewne bardziej wyczulony się staje i bardziej obserwuje wszystko , wcześniej się nie zwracało tak uwagi na niektóry rzeczy.No tylko przez 7 lat niestarania się o kolejne dziecko nie miałam żadnych symptomów niczego xD
Dopiero jak się starać zaczęłam to i zaczęłam mieć symptomy
Mi cykle dłuższe wydają, a są 34dniu Ciebie to już całkiemU mnie nie ma co przyjść, ja mam cykle po 180 dni xD to jak mam dziś 9 dzień cyklu to się jeszcze naczekam - jutro kolejne USG to dowiem się czy w ogóle coś hoduję czy pusto
Ja nadal mam ledwo widoczną kreskę więc dalej czekam, ale nie łudzę się . Dziś rzekomo powinnam dostać okres, ale może miałam jednak owu przesuniętą lub powalony cykl
Ja dziś mam mdłości od rana i kucie w podbrzuszu i osłabienie, a wszystko to najprawdopodobniej przez stres , chyba, że cykl się rozjechał całkiem i okres wcześniej jednak przyjdzie niż 17.Mnie bolą piersi, tak pieką momentami.
Wczoraj pobolewanie miesiączkowe, śluz kawa z mlekiem i wiecej niz zwykle, i jem jakbym byla 3 dni przed @, ostatnie 2 dni rano wstaję jakbym kaca miała
Jednym slowem sympatycznie w ...uj
Ja nadal mam ledwo widoczną kreskę więc dalej czekam, ale nie łudzę się . Dziś rzekomo powinnam dostać okres, ale może miałam jednak owu przesuniętą lub powalony cykl
Moja rocznica ślubu 12.07❤W zeszłym roku jak zaszłam w ciążę mój ost okres też był 19.06 i cień na teście pokazał się 23dc, 12 lipca
Zamowilam 10 szt wystarczy do @Poczekaj w takim razie chociaż z 3 dni i testuj innym testem
Nie przepraszaj, zatestuje pinkiem... bete zostawię sobie na 1 dzien @ jesli nie przyjdzie... nie chce spieszyc się tym razem przed czasemDla mnie test jest już wyschnięty i cień który gdzies tam delikatnie przebija to testowa kreska. Idz na bete po prostu, to rozwieje wątpliwości. Przepraszam, no ale ta kreska ciążowa nie jest :/