reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Mnie bolą piersi, tak pieką momentami.
Wczoraj pobolewanie miesiączkowe, śluz kawa z mlekiem i wiecej niz zwykle, i jem jakbym byla 3 dni przed @, ostatnie 2 dni rano wstaję jakbym kaca miała 🤣🤣🙈
Jednym slowem sympatycznie w ...uj
Ja dziś mam mdłości od rana i kucie w podbrzuszu i osłabienie, a wszystko to najprawdopodobniej przez stres 🙈, chyba, że cykl się rozjechał całkiem i okres wcześniej jednak przyjdzie niż 17🙈😂.

reklama
Dla mnie test jest już wyschnięty i cień który gdzies tam delikatnie przebija to testowa kreska. Idz na bete po prostu, to rozwieje wątpliwości. Przepraszam, no ale ta kreska ciążowa nie jest :/
Nie przepraszaj, zatestuje pinkiem... bete zostawię sobie na 1 dzien @ jesli nie przyjdzie... nie chce spieszyc się tym razem przed czasem

Do góry