anyżowa
Fanka BB :)
Rozumiemok dziękuję kochana. Chyba narazie potrzebuje przynajmniej 2 dni by lizać rany![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiemok dziękuję kochana. Chyba narazie potrzebuje przynajmniej 2 dni by lizać rany![]()
Ja tak robię, wpisuje we flo objawy codziennie , czasem nawet z notatkamiA ja polecam wpisywanie wszystkich objawów w jakiejś aplikacji/kalendarzyku. Dzięki temu, serio, schizuję mniej. Np. dzisiaj — cycki olbrzymie jakby miały wybuchnąć i z boku nie mogę się do nich dotknąć - pierwsza myśl oczywiście, że ciążanastępnie szybka analiza ostatnich zapisków i niestety, już tak bywało, że pod koniec cyklu miałam tak nabrzmiałe i bolesne piersi
zobaczylam dzis tez jakikolwiek ślad na bieliźnie, co mi się zdarzyło dosłownie drugi raz w życiu ale właśnie dzięki zapiskom wiem, że drugi i wiem też by się z tej okazji zanadto nie podpalać … także morał mojej wypowiedzi miał być taki, że im więcej sobie notuję z cyklu na cykl, tym mniej płonnych nadziei się pojawia
ogólnie wróciłam właśnie do domu, a ze rano test jak zwykle był biały to walnęłam sobie winko
a w sumie to kilka winek
ostatnio jara mnie jazda na rowerze stacjonarnym ale że dzis się średnio nadaję raczej
to chyba poczytam sobie książkę. Trzymajcie się Staraczki
![]()
Ja tez notuje wszystkie objawy danego dnia. Dlatego właśnie żałuję, że nie istnieje objaw typowy tylko dla ciąży (a nie zarówno w ciąży jak i przed @) czy zapłodnienia, który sie pojawia lub nie przed pozytywnym testemA ja polecam wpisywanie wszystkich objawów w jakiejś aplikacji/kalendarzyku. Dzięki temu, serio, schizuję mniej. Np. dzisiaj — cycki olbrzymie jakby miały wybuchnąć i z boku nie mogę się do nich dotknąć - pierwsza myśl oczywiście, że ciążanastępnie szybka analiza ostatnich zapisków i niestety, już tak bywało, że pod koniec cyklu miałam tak nabrzmiałe i bolesne piersi
zobaczylam dzis tez jakikolwiek ślad na bieliźnie, co mi się zdarzyło dosłownie drugi raz w życiu ale właśnie dzięki zapiskom wiem, że drugi i wiem też by się z tej okazji zanadto nie podpalać … także morał mojej wypowiedzi miał być taki, że im więcej sobie notuję z cyklu na cykl, tym mniej płonnych nadziei się pojawia
ogólnie wróciłam właśnie do domu, a ze rano test jak zwykle był biały to walnęłam sobie winko
a w sumie to kilka winek
ostatnio jara mnie jazda na rowerze stacjonarnym ale że dzis się średnio nadaję raczej
to chyba poczytam sobie książkę. Trzymajcie się Staraczki
![]()
Też wpisuje objawy we FloJa tak robię, wpisuje we flo objawy codziennie , czasem nawet z notatkamidzięki temu wiem, że z tego cyklu też raczej nici
U mnie przed okresem też zawsze 1.5 kg do przodu na wadze i tak też jest , po okresie się unormuje .
No to miłego czytaniai wieczorku
![]()
Ja tego nie wpisuje, bo zawsze dużo pije , to mi się nie chce zaznaczać tych szklanekTeż wpisuje objawy we Flofajnie, że tam przypominajka wlatuje też o piciu wody bo ja zapominam
Ja dzisiaj rano poszlam oddać krew, siadłam i nagle olśnienie ze ja tylko pół szklanki wody wypiłam. A to u mnie za mało i krew nie leci. I na szybko przeprosiłam panią i poszlam z dyspozytora się napić.Ja tego nie wpisuje, bo zawsze dużo pije , to mi się nie chce zaznaczać tych szklanek![]()
Też staram się pić dużo ale dla mojego pęcherza to jakaś katorga, nie wiem czy on jest jakiś za mały ??Ja tego nie wpisuje, bo zawsze dużo pije , to mi się nie chce zaznaczać tych szklanek![]()
Miałam taką sytuację raz, krew nie chciała lecieć a ja nienawidzę igieł i prawie tam zeszłam bo tak długo to trwałoJa dzisiaj rano poszlam oddać krew, siadłam i nagle olśnienie ze ja tylko pół szklanki wody wypiłam. A to u mnie za mało i krew nie leci. I na szybko przeprosiłam panią i poszlam z dyspozytora się napić.
A normalnie to ja z 1.5 litra samej wody wypijam. Plus inne rzeczy .
Wode warto pić.Ja dzisiaj rano poszlam oddać krew, siadłam i nagle olśnienie ze ja tylko pół szklanki wody wypiłam. A to u mnie za mało i krew nie leci. I na szybko przeprosiłam panią i poszlam z dyspozytora się napić.
A normalnie to ja z 1.5 litra samej wody wypijam. Plus inne rzeczy .
Mój też mały jestTeż staram się pić dużo ale dla mojego pęcherza to jakaś katorga, nie wiem czy on jest jakiś za mały ??![]()