reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Halo, halo. Piszę pierwszy raz🤦‍♀️ czekam na nowy temat - styczeń 2024🙂 testy już prawdziwie pozytywne. Czy ktoś dołączy? 🙂
Chyba nie ten wątek, wparowuj z pozytywnym testem na wątek mamusiowy...I naucz się czytać pierwszą stronę 🤦‍♀️
Boże ile razy jeszcze taka osoba tu wjedzie z butami się pytam?

reklama
A co ma do tego kwiecień ? Po pierwsze ?
Po drugie to nie forum dla handlarzy lekami, a forum na którym np. kobiety wspierają się i pomagają sobie w walce o największe marzenie jakim jest dziecko… i tym niektórym się już nie przyda ten lek, bo udało sie Im szczęśliwie zajść w ciaze, wiec żeby zwyczajnie nie zmarnować leku chociażby z powodu terminu ważności zdarza się często, czego sama tu doświadczyłam ze chcą odsprzedać jakiś preparat, bądź oddać dla innej kobiety, która bierze ten lek, a który aktualnie w Polsce jest dostępny w znikomych ilościach aptek….
Wiec możesz sobie oszczędzić takie zbędne komentarze, skoro nie dotyczy Ciebie ten post.
Wszystkiego dobrego na przyszłość. :)

To że nie umiesz czytać ze zrozumieniem xD
Trzeb było to wrzucić w post - zabawki dla dzieci. Taki sam sens.

A co ma do tego kwiecień ? Po pierwsze ?
Po drugie to nie forum dla handlarzy lekami, a forum na którym np. kobiety wspierają się i pomagają sobie w walce o największe marzenie jakim jest dziecko… i tym niektórym się już nie przyda ten lek, bo udało sie Im szczęśliwie zajść w ciaze, wiec żeby zwyczajnie nie zmarnować leku chociażby z powodu terminu ważności zdarza się często, czego sama tu doświadczyłam ze chcą odsprzedać jakiś preparat, bądź oddać dla innej kobiety, która bierze ten lek, a który aktualnie w Polsce jest dostępny w znikomych ilościach aptek….
Wiec możesz sobie oszczędzić takie zbędne komentarze, skoro nie dotyczy Ciebie ten post.
Wszystkiego dobrego na przyszłość. :)
na jakiej podstawie chcesz kupić ten lek? Na własną rękę czy lekarz przepisał?

To ze dany wątek skończył się w kwietniu oznacza ze już nie można się na nim odezwać ?
Wpisałam nazwę leku i odezwałam się na pierwszym wątku w który się pojawił.
Czytanie ze zrozumieniem mam opanowane, ale jak widać w chamstwie tak jak Ty biegła nie jestem… 🤦🏻‍♀️

No mój wątek, moje zasady, mój regulamin :)
Jak Ci ktoś wchodzi z gnojówą do domu to też jesteś zadowolona, bo może?

Dziewczyny w czerwcu udało mi się zajść w ciąże po stymulowanym cyklu
W sierpniu miałam zabieg okazało się brak serduszka w 9 tyg
Dziś mija 6 tydzień a po okresie zero śladu
3 tyg po zabiegu pęcherzyk 12 mm
WcZorja endomatrium 17 mm
Co sądzicie zanosi się na@???

reklama
Dziewczyny w czerwcu udało mi się zajść w ciąże po stymulowanym cyklu
W sierpniu miałam zabieg okazało się brak serduszka w 9 tyg
Dziś mija 6 tydzień a po okresie zero śladu
3 tyg po zabiegu pęcherzyk 12 mm
WcZorja endomatrium 17 mm
Co sądzicie zanosi się na@???
Cześć, wątek jest stary i dotyczy testowania, nie udzielamy się już tutaj. Napisałam do Ciebie na priv :)

Do góry