reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

a wlasnie, mialam zapytac - jak to jest z ta niedmoga lutealna? jesli tydzien po owu mam progesteron ok 10ng to raczej jej nie mam? moja faza lutealna to jakies 11-12 dni (dochodzenie trwa) ale 2-3 dni przed okresem czasami plamie a w tym cyklu to juz w ogole, pelne 3 dni cos delikatnie na papierze i juz nawet zaczelam myslec ze moze jednak okres sie nie pojawi gdy oczywiscie jebnela mnie czerwien gdy tylko zaczelam miec wieksza nadzieje ;(
z artykułu: The inadequate corpus luteum - Reproduction and Fertility

Załączniki

• 3c66f7e7-3222-4846-b146-944f2e0d7ced.jpeg
    3c66f7e7-3222-4846-b146-944f2e0d7ced.jpeg
    67,3 KB · Wyświetleń: 52
reklama
no co najmniej trzy, trzy dni pod rząd - a najpierw mieć potwierdzoną owu monitoringiem, żeby mieć 100% pewności czy i kiedy się odbyla. W innych źródłach czytałam jeszcze o biopsji endometrium.
chyba bym musiala do Polski na to przyjechac ale moze bedzie trzeba to zrobic bo juz naprawde mnie to wszystko zalamuje. Doslownie co cykl pojawia sie cos innego, teraz juz naprawde zaczelam myslec ze moze cos sie wgryzalo ale moje cialo jednak to na ostatniej prostej odrzucilo takze dolina marianska z kilku roznych powodow przez ostatnie 3 dni ...

chyba bym musiala do Polski na to przyjechac ale moze bedzie trzeba to zrobic bo juz naprawde mnie to wszystko zalamuje. Doslownie co cykl pojawia sie cos innego, teraz juz naprawde zaczelam myslec ze moze cos sie wgryzalo ale moje cialo jednak to na ostatniej prostej odrzucilo takze dolina marianska z kilku roznych powodow przez ostatnie 3 dni ...
a masz możliwość u siebie nawet raz, w wybranym przez siebie dniu iść do labu i sobie prywatnie zrobić proga? Czy nie macie tam takiej opcji?

a masz możliwość u siebie nawet raz, w wybranym przez siebie dniu iść do labu i sobie prywatnie zrobić proga? Czy nie macie tam takiej opcji?
z tego co wstepnie sie orientowalam to raczej nie ale poszukam jeszcze. moze gdzies sie da tylko co najwyzej bedzie trzeba zaplacic miliony monet

ale z tego co czytalam trezba tez na ostro wjechac znowu z mierzeniem temperatury bo jesli jest podwyzszona przez min 6 dni po owulacji to (podobno) niedomoge mozna raczej wykluczyc

w Polsce z tego co kojarze tez lekarze mowia ze plamienia ok 2 dni przed okresem to raczej norma ale moze jednak sie temu przyjrze 😔

reklama
z tego co wstepnie sie orientowalam to raczej nie ale poszukam jeszcze. moze gdzies sie da tylko co najwyzej bedzie trzeba zaplacic miliony monet

ale z tego co czytalam trezba tez na ostro wjechac znowu z mierzeniem temperatury bo jesli jest podwyzszona przez min 6 dni po owulacji to (podobno) niedomoge mozna raczej wykluczyc

w Polsce z tego co kojarze tez lekarze mowia ze plamienia ok 2 dni przed okresem to raczej norma ale moze jednak sie temu przyjrze 😔
Jeśli mieszkasz w okolicach Londynu mam namiary na 3 laby (polskie) w tym 2 połączone z przychodniami w których byłam , progesteron 35 f tam kosztuje , jeśli jesteś mobilna i możesz dojechać .
Ja to z tych desperowanych bo dojeżdżałam z samego południa Anglii do nich i do ginów 😅

Do góry