reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
A to nie, ja mam żelazny pęcherz. Plus niechęć do publicznych toalet - jak jest brudno nie pójdę, nie ma bata.
Mój mąż jak gdzieś na wyjeździe jesteśmy chodzi częściej niż ja 🤣🤣
No ja też nie lubię publicznych, ale niekiedy nie ma wyjścia i trzeba skorzystać, ale jak jest syf to też nie przejdzie wiadomo.

A jaką wodę pijecie?
Ja ostatnio piłam cały czas kranówkę przefiltrowaną Dafi ale internet mówi, że to jałowa woda pozbawiona wartości 🥲
Więc chyba nawet wody pić nie umiem
Ja tylko gazowana. Kupilam Sodastream, filtruje wodę w Dafi - mam filtr z minerałami, wmawiam sobie, że to lepiej - i nagazowuje.
Czasami np dodam cytrynę albo pomarańcze zeby smak zmienić.

reklama
Ja też nigdy nie miałam problemu z pobraniem krwi :D
Mogą mnie dźgać, zahartowana jestem w tym zakresie. Sama też się mogę dźgać :D
To jesteście twarde zawodniczki, mnie strasznie obrzydzają igły i krew 🤢
Kiedyś mdlałam zazwyczaj więc starałam się głowę odwracać ale teraz tak często badam, że chyba powoli się uodparniam wchodzę kładę łapę i wychodzę 😂
Nie zmienia to faktu, że wciąż mnie to obrzydza

Do góry