reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

No już bez przesady😬.

Wiele z dziewcząt, które obecnie są na Mamusiach, jeśli tu napisały, to bardzo często miało to związek z problemami którejś ze Staraczek. Jeśli jakiś inny temat, to ewentualne gratulacje (Btw. @olka11135 robiłaś wczoraj przyrost🤔?) lub temat ogólny, jak ostatnio odżywki na porost rzęs.

Niejednokrotnie zostajemy wywołane do tablicy właśnie w związku z wynikami.
Nie widziałam, żeby tu toczyły się dyskusje o ciążach (nazywajmy rzeczy po imieniu).
Od momentu TAMTEJ afery ( Ty jeszcze nie pamiętasz tego, bo to było w zeszłym roku w wakacje, polecam prześledzić Staraczki 2022), dyskusje na tematy ciążowe zostały na Mamusiach. Nie widziałam tu teraz takowych, a wierz mi- śledzę Wasze losy.

Pamiętaj, że w zasadzie większość z nas zmagała się z długimi staraniami i doskonale pamiętamy, jakie to wywoływało emocje, frustracje, ile musiałyśmy przejść- to nie była droga usłana różami. Nie dostałyśmy nagle amnezji po staraniach. Niesprawiedliwie i złośliwie wybrzmiał Twój post w stosunku do nas, bo odnosisz się jedynie do małego incydentu, który urósł do rangi wielkiej afery.

Zawsze służymy radą, słowem otuchy i trzymamy za wszystkie z Was kciuki.

P. S. Nie chcę się czuć, jak persona non grata w miejscu, gdzie udzielałam się, dostawałam wsparcie, sama go dawałam i jeśli tylko któraś mnie wywoła, to go ode mnie otrzyma i mam zamiar to robić bez względu na sytuację.
Wszak długo byłam Staraczką- zdecydowanie za długo.

Przyjemnej niedzieli- które mają wskakiwać na trzony, to niech wskakują, a reszta niech korzysta tak z tej ładnej niedzieli, jak potrzebuje i chce.
ale o co chodzi? Dziewczyna napisała, że dużo osób udzielających się zaszło w ciążę w ostatnich miesiącach i poszło na mamusie, a więc jest mniej nas tu się udzielających. I że ostatnio nie było rozmów o kupię, więc nie ma nasrane sto stron. Ta tyrada w stosunku do tej wypowiedzi @anyżowe_love jest naprawdę nie trafiona....

reklama
ale o co chodzi? Dziewczyna napisała, że dużo osób udzielających się zaszło w ciążę w ostatnich miesiącach i poszło na mamusie, a więc jest mniej nas tu się udzielających. I że ostatnio nie było rozmów o kupię, więc nie ma nasrane sto stron. Ta tyrada w stosunku do tej wypowiedzi @anyżowe_love jest naprawdę nie trafiona....
Dzięki @Bolilol , bo już zgłupiałam, i sama zaczęłam szukać jakiegoś drugiego dna swojej własnej wypowiedzi....☺️

Mój post wybrzmiał niesprawiedliwie i złośliwie?🤔
Raczej nie sądzę....

Generalnie chodziło mi o to , że było nas na tym wątku więcej, to i stron było więcej....I bardzo się cieszę, że się wykruszyły osoby długo starające... bo to napawa mnie nadzieją, że i ja stąd pójdę- reasumując nie miałam złych intencji....

I wiadomo, że zawsze jesteście jak Was potrzeba, służycie radą , ja nadal twierdzę, że nie napisałam nic w stylu takim, żeby urazić którąś z przyszłych mam.

A w ogole o jaki incydent Ci chodzi?
Bo chyba jakaś nadinterpretacja tu nastąpiła napisanych przeze mnie dwóch zdań....
Czyli tego że dużo osób na mamach jest, i że rozmowy o kupie są rzadziej.🤷‍♀️
Matko…🤦🏻‍♀️🙄🙈.
Przepraszam bardzo.
Zapomniałam o tematach kupno-dupnych.

Faktycznie nadinterpretacja weszła za mocno.

Myślałam, że tu chodziło o jakąkolwiek naszą obecność, i że o ostatni incydent z dyskusją o chrzcie😏.

Przepraszam jeszcze raz, bo chyba faktycznie jakaś mgła w mózgu nastąpiła.

Tamta afera to był przypadek, że sporo Staraczek się wykruszyło, ale nie zniknęło z wątku.
Na Staraczkach toczyły się dyskusje o ciążach, USG, badaniach.
I z komfortowej, bezpiecznej przystani stały się się miejscem niekomfortowym, gdzie przestały się czuć swobodnie.

To się, jak widać ciągnie, jak smród po gaciach.

Matko…🤦🏻‍♀️🙄🙈.
Przepraszam bardzo.
Zapomniałam o tematach kupno-dupnych.

Faktycznie nadinterpretacja weszła za mocno.

Myślałam, że tu chodziło o jakąkolwiek naszą obecność, i że o ostatni incydent z dyskusją o chrzcie😏.

Przepraszam jeszcze raz, bo chyba faktycznie jakaś mgła w mózgu nastąpiła.

Tamta afera to był przypadek, że sporo Staraczek się wykruszyło, ale nie zniknęło z wątku.
Na Staraczkach toczyły się dyskusje o ciążach, USG, badaniach.
I z komfortowej, bezpiecznej przystani stały się się miejscem niekomfortowym, gdzie przestały się czuć swobodnie.

To się, jak widać ciągnie, jak smród po gaciach.
Ok, wyjaśniło się to najważniejsze, ja się nie gniewam😉

Dla uniknięcia zbędnych nieporozumień, czasami warto dopytać, jeśli na 100 % nie wie się co autor miał na myśli 😊

Jak tam u Was Dziewczęta? Jakie plany na niedzielę?

Ja się znów obudziłam z bólem głowy, myślałam, że wypiję kawę na tarasie, ale jak brałam prysznic pogoda się zepsuła 😂 i już nie ma słoneczka 😅 jutro histero, a jeszcze trochę plamię po @, mam nadzieję, że do jutra przejdzie 🤔

Ja się znów obudziłam z bólem głowy, myślałam, że wypiję kawę na tarasie, ale jak brałam prysznic pogoda się zepsuła 😂 i już nie ma słoneczka 😅 jutro histero, a jeszcze trochę plamię po @, mam nadzieję, że do jutra przejdzie 🤔
Helooo :) ja właśnie się podniosłam z łóżka, obudziłam się ok 9 ale dolezalam sobie trochę 🤣
Mój mąż postanowił dorwac ostani śnieg w Tatrach i pojechał na Kasprowy na skitury z kumplem. A ja się umówiłam z kumpela o idziemy na spacer po Hucie - nigdy tam się nie zapuszczamy, a podobno ładna dzielnica.

Ja niestety nadal przymusowy leżing głównie. Wczoraj trochę więcej pochodziłam i już żałuję.

Ja spijam kawkę w ogrodzie. Kwiaty zasadzone i posiany łubin - kwiaty polne z dzieciństwa achh...

Załączniki

• 20230423_101051.jpg
    20230423_101051.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 101
  • 20230423_101114.jpg
    20230423_101114.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry