No już bez przesady
.
Wiele z dziewcząt, które obecnie są na Mamusiach, jeśli tu napisały, to bardzo często miało to związek z problemami którejś ze Staraczek. Jeśli jakiś inny temat, to ewentualne gratulacje (Btw.
@olka11135 robiłaś wczoraj przyrost
?) lub temat ogólny, jak ostatnio odżywki na porost rzęs.
Niejednokrotnie zostajemy wywołane do tablicy właśnie w związku z wynikami.
Nie widziałam, żeby tu toczyły się dyskusje o ciążach (nazywajmy rzeczy po imieniu).
Od momentu TAMTEJ afery ( Ty jeszcze nie pamiętasz tego, bo to było w zeszłym roku w wakacje, polecam prześledzić Staraczki 2022), dyskusje na tematy ciążowe zostały na Mamusiach. Nie widziałam tu teraz takowych, a wierz mi- śledzę Wasze losy.
Pamiętaj, że w zasadzie większość z nas zmagała się z długimi staraniami i doskonale pamiętamy, jakie to wywoływało emocje, frustracje, ile musiałyśmy przejść- to nie była droga usłana różami. Nie dostałyśmy nagle amnezji po staraniach. Niesprawiedliwie i złośliwie wybrzmiał Twój post w stosunku do nas, bo odnosisz się jedynie do małego incydentu, który urósł do rangi wielkiej afery.
Zawsze służymy radą, słowem otuchy i trzymamy za wszystkie z Was kciuki.
P. S. Nie chcę się czuć, jak persona non grata w miejscu, gdzie udzielałam się, dostawałam wsparcie, sama go dawałam i jeśli tylko któraś mnie wywoła, to go ode mnie otrzyma i mam zamiar to robić bez względu na sytuację.
Wszak długo byłam Staraczką- zdecydowanie za długo.
Przyjemnej niedzieli- które mają wskakiwać na trzony, to niech wskakują, a reszta niech korzysta tak z tej ładnej niedzieli, jak potrzebuje i chce.