reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Helooo :) ja właśnie się podniosłam z łóżka, obudziłam się ok 9 ale dolezalam sobie trochę 🤣
Mój mąż postanowił dorwac ostani śnieg w Tatrach i pojechał na Kasprowy na skitury z kumplem. A ja się umówiłam z kumpela o idziemy na spacer po Hucie - nigdy tam się nie zapuszczamy, a podobno ładna dzielnica.
o, to takie nieznane dzielnice to prawie jak wycieczka 😁

reklama
Jak tam u Was Dziewczęta? Jakie plany na niedzielę?

Ja się znów obudziłam z bólem głowy, myślałam, że wypiję kawę na tarasie, ale jak brałam prysznic pogoda się zepsuła 😂 i już nie ma słoneczka 😅 jutro histero, a jeszcze trochę plamię po @, mam nadzieję, że do jutra przejdzie 🤔
Trzymam kciuki za histero!

U mnie dzisiaj wreszcie dzień na odpoczynek. Muszę się zregenerować przed trzema dniami pracy i trzema dniami kursu. A potem majówka 😊

Ja spijam kawkę w ogrodzie. Kwiaty zasadzone i posiany łubin - kwiaty polne z dzieciństwa achh...
ale piękne! Ja mam do ogrodu dwie lewe ręce, mój mąż też, ale w majówkę chyba trzeba się wziąć za mycie tarasu jak będzie ciepło, to rozłożę kosz plażowy. I z action kupiliśmy gotowe doniczki z nasionami na jakieś kwiaty i chyba warzywa typu papryczki, to chociaż to otworzymy i spróbujemy coś z tym zrobić 😅

ale o co chodzi? Dziewczyna napisała, że dużo osób udzielających się zaszło w ciążę w ostatnich miesiącach i poszło na mamusie, a więc jest mniej nas tu się udzielających. I że ostatnio nie było rozmów o kupię, więc nie ma nasrane sto stron. Ta tyrada w stosunku do tej wypowiedzi @anyżowe_love jest naprawdę nie trafiona....

Bathroom Ocupado GIF

Helooo :) ja właśnie się podniosłam z łóżka, obudziłam się ok 9 ale dolezalam sobie trochę 🤣
Mój mąż postanowił dorwac ostani śnieg w Tatrach i pojechał na Kasprowy na skitury z kumplem. A ja się umówiłam z kumpela o idziemy na spacer po Hucie - nigdy tam się nie zapuszczamy, a podobno ładna dzielnica.
Nie wiem w które rejony się wybieracie, ale Huta jest taka częścią Krakowa moim zdaniem niedocenianą, a naprawdę są tam piekne tereny 🙂
Także myślę, że czeka Was udana wycieczka 🙂

reklama
Do góry