reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Helooo :) ja właśnie się podniosłam z łóżka, obudziłam się ok 9 ale dolezalam sobie trochę 🤣
Mój mąż postanowił dorwac ostani śnieg w Tatrach i pojechał na Kasprowy na skitury z kumplem. A ja się umówiłam z kumpela o idziemy na spacer po Hucie - nigdy tam się nie zapuszczamy, a podobno ładna dzielnica.
o, to takie nieznane dzielnice to prawie jak wycieczka 😁

reklama
Jak tam u Was Dziewczęta? Jakie plany na niedzielę?

Ja się znów obudziłam z bólem głowy, myślałam, że wypiję kawę na tarasie, ale jak brałam prysznic pogoda się zepsuła 😂 i już nie ma słoneczka 😅 jutro histero, a jeszcze trochę plamię po @, mam nadzieję, że do jutra przejdzie 🤔
Trzymam kciuki za histero!

U mnie dzisiaj wreszcie dzień na odpoczynek. Muszę się zregenerować przed trzema dniami pracy i trzema dniami kursu. A potem majówka 😊

Ja spijam kawkę w ogrodzie. Kwiaty zasadzone i posiany łubin - kwiaty polne z dzieciństwa achh...
ale piękne! Ja mam do ogrodu dwie lewe ręce, mój mąż też, ale w majówkę chyba trzeba się wziąć za mycie tarasu jak będzie ciepło, to rozłożę kosz plażowy. I z action kupiliśmy gotowe doniczki z nasionami na jakieś kwiaty i chyba warzywa typu papryczki, to chociaż to otworzymy i spróbujemy coś z tym zrobić 😅

ale o co chodzi? Dziewczyna napisała, że dużo osób udzielających się zaszło w ciążę w ostatnich miesiącach i poszło na mamusie, a więc jest mniej nas tu się udzielających. I że ostatnio nie było rozmów o kupię, więc nie ma nasrane sto stron. Ta tyrada w stosunku do tej wypowiedzi @anyżowe_love jest naprawdę nie trafiona....

Bathroom Ocupado GIF

Helooo :) ja właśnie się podniosłam z łóżka, obudziłam się ok 9 ale dolezalam sobie trochę 🤣
Mój mąż postanowił dorwac ostani śnieg w Tatrach i pojechał na Kasprowy na skitury z kumplem. A ja się umówiłam z kumpela o idziemy na spacer po Hucie - nigdy tam się nie zapuszczamy, a podobno ładna dzielnica.
Nie wiem w które rejony się wybieracie, ale Huta jest taka częścią Krakowa moim zdaniem niedocenianą, a naprawdę są tam piekne tereny 🙂
Także myślę, że czeka Was udana wycieczka 🙂

reklama
Do góry