reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
@Elph takie coś:
1682079233506.png

Pytanie z serii głupich 🙈 Czy mając zalecone przyjmowanie na noc tab. Acard, Ovarin, Letrozole Bluefish i Glucophage mogę napić się alko? Siostra ma jutro panieński a ja mam ochotę zresetować głowe i przestać podporządkowywać życie lekom i ciąży której nigdy nie ma..

Pytanie z serii głupich 🙈 Czy mając zalecone przyjmowanie na noc tab. Acard, Ovarin, Letrozole Bluefish i Glucophage mogę napić się alko? Siostra ma jutro panieński a ja mam ochotę zresetować głowe i przestać podporządkowywać życie lekom i ciąży której nigdy nie ma..
Co do glukophage moja Endo mówiła: 1 dzień przed piciem, dzień picia i dzień po piciu nie brać

Witam was w piąteczek. Trochę późno ale dopiero teraz mam chwile czasu w pracy. Wszystkie wypowiedzi z dzisiaj nadrobione 😅. Jeszcze raz gratuluję @olka11135
U mnie dzisiaj 10 dc. Normalnie między 9-11 dniem cyklu zaczynam już mieć oznaki owulacji czyli tony śluzu płodnego a tu dzisiaj śluz biały i gęsty, może jutro coś się zacznie działać. Owulkę powinnam mieć we wtorek i akurat mam gina w poniedziałek więc zobaczymy co tam się dzieje, ale myślę, że będzie jak zawsze w terminie. Jeżeli tak będzie to zatestuję 7 maja czyli 5 dni po moich urodzinach i w dzień urodzin mojej siostry. Może dostanę spóźniony prezent 😅

Powiem wam jeszcze, że jestem mega szczęśliwa bo od miesiąca stosuję serum do rzęs i bardzo ładnie mi urosły i jutro idę pierwszy raz na laminację. Nie lubię pomalowanych rzęs a upośledzanie się z zalotką mnie drażni 😂 Po prostu chyba jestem za leniwa 😂

Powiem wam jeszcze, że jestem mega szczęśliwa bo od miesiąca stosuję serum do rzęs i bardzo ładnie mi urosły i jutro idę pierwszy raz na laminację. Nie lubię pomalowanych rzęs a upośledzanie się z zalotką mnie drażni 😂 Po prostu chyba jestem za leniwa 😂
Przepraszam, ze się tak z buta tutaj pojawiam, ale czy konsultowalas przed zabiegiem, czy używanie serum na porost nie wpłynie na wykonywany zabieg ? 🙂

reklama
Przepraszam, ze się tak z buta tutaj pojawiam, ale czy konsultowalas przed zabiegiem, czy używanie serum na porost nie wpłynie na wykonywany zabieg ? 🙂

Nie konsultowałam się.. nawet o tym nie pomyślałam. Chciałam tylko po zabiegu zapytać czy tak samo jak przy przedłużanych rzęsach nie powinnam ich moczyć 2 dni lub używać jakichkolwiek serum/odzywek. Myślisz, że może mieć to wpływ?

Do góry