Elph
Fanka BB :)
Jak to to jest jakiś wypiek z burakiem czy jak? Nigdy mi się nie rzuciło w oczy.Tam gdzie pieczywo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to to jest jakiś wypiek z burakiem czy jak? Nigdy mi się nie rzuciło w oczy.Tam gdzie pieczywo
To nie ma nic wspólnego z burakiemJak to to jest jakiś wypiek z burakiem czy jak? Nigdy mi się nie rzuciło w oczy.
Co do glukophage moja Endo mówiła: 1 dzień przed piciem, dzień picia i dzień po piciu nie braćPytanie z serii głupich Czy mając zalecone przyjmowanie na noc tab. Acard, Ovarin, Letrozole Bluefish i Glucophage mogę napić się alko? Siostra ma jutro panieński a ja mam ochotę zresetować głowe i przestać podporządkowywać życie lekom i ciąży której nigdy nie ma..
ooo rany, dziękiCo do glukophage moja Endo mówiła: 1 dzień przed piciem, dzień picia i dzień po piciu nie brać
Przepraszam, ze się tak z buta tutaj pojawiam, ale czy konsultowalas przed zabiegiem, czy używanie serum na porost nie wpłynie na wykonywany zabieg ?Powiem wam jeszcze, że jestem mega szczęśliwa bo od miesiąca stosuję serum do rzęs i bardzo ładnie mi urosły i jutro idę pierwszy raz na laminację. Nie lubię pomalowanych rzęs a upośledzanie się z zalotką mnie drażni Po prostu chyba jestem za leniwa
Przepraszam, ze się tak z buta tutaj pojawiam, ale czy konsultowalas przed zabiegiem, czy używanie serum na porost nie wpłynie na wykonywany zabieg ?