reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
@Elph takie coś:
1682079233506.png

Pytanie z serii głupich 🙈 Czy mając zalecone przyjmowanie na noc tab. Acard, Ovarin, Letrozole Bluefish i Glucophage mogę napić się alko? Siostra ma jutro panieński a ja mam ochotę zresetować głowe i przestać podporządkowywać życie lekom i ciąży której nigdy nie ma..

Pytanie z serii głupich 🙈 Czy mając zalecone przyjmowanie na noc tab. Acard, Ovarin, Letrozole Bluefish i Glucophage mogę napić się alko? Siostra ma jutro panieński a ja mam ochotę zresetować głowe i przestać podporządkowywać życie lekom i ciąży której nigdy nie ma..
Co do glukophage moja Endo mówiła: 1 dzień przed piciem, dzień picia i dzień po piciu nie brać

Witam was w piąteczek. Trochę późno ale dopiero teraz mam chwile czasu w pracy. Wszystkie wypowiedzi z dzisiaj nadrobione 😅. Jeszcze raz gratuluję @olka11135
U mnie dzisiaj 10 dc. Normalnie między 9-11 dniem cyklu zaczynam już mieć oznaki owulacji czyli tony śluzu płodnego a tu dzisiaj śluz biały i gęsty, może jutro coś się zacznie działać. Owulkę powinnam mieć we wtorek i akurat mam gina w poniedziałek więc zobaczymy co tam się dzieje, ale myślę, że będzie jak zawsze w terminie. Jeżeli tak będzie to zatestuję 7 maja czyli 5 dni po moich urodzinach i w dzień urodzin mojej siostry. Może dostanę spóźniony prezent 😅

Powiem wam jeszcze, że jestem mega szczęśliwa bo od miesiąca stosuję serum do rzęs i bardzo ładnie mi urosły i jutro idę pierwszy raz na laminację. Nie lubię pomalowanych rzęs a upośledzanie się z zalotką mnie drażni 😂 Po prostu chyba jestem za leniwa 😂

Powiem wam jeszcze, że jestem mega szczęśliwa bo od miesiąca stosuję serum do rzęs i bardzo ładnie mi urosły i jutro idę pierwszy raz na laminację. Nie lubię pomalowanych rzęs a upośledzanie się z zalotką mnie drażni 😂 Po prostu chyba jestem za leniwa 😂
Przepraszam, ze się tak z buta tutaj pojawiam, ale czy konsultowalas przed zabiegiem, czy używanie serum na porost nie wpłynie na wykonywany zabieg ? 🙂

reklama
Przepraszam, ze się tak z buta tutaj pojawiam, ale czy konsultowalas przed zabiegiem, czy używanie serum na porost nie wpłynie na wykonywany zabieg ? 🙂

Nie konsultowałam się.. nawet o tym nie pomyślałam. Chciałam tylko po zabiegu zapytać czy tak samo jak przy przedłużanych rzęsach nie powinnam ich moczyć 2 dni lub używać jakichkolwiek serum/odzywek. Myślisz, że może mieć to wpływ?

Do góry