A
anule22
Gość
Niestety nici z mojego testowania okres dostałam.Chyba nigdy w tą ciążę nie zajde.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nici z mojego testowania okres dostałam.Chyba nigdy w tą ciążę nie zajde.
A ja nie wiem co to ;D ale z chęcią będę próbować, mniaaaaam mniaaamTeż uwielbiam .
Ja też marzyłam o dziecku początkoworocznym. Teraz to styczeń już raczej odpada, chociaż wedlug wyliczeń teraz owu w majówke to termin ewentualnie na sam koniec stycznia.No ja to bym bardzo chciała, sama jestem że stycznia i dziecko że stycznia to moje marzenie
Afirmuję swój termin porodu 6 stycznia 2024
Oj tam kalorierany też je uwielbiam! Ale cholery mają dużo kalorii
Polecam mocno! Ale to za jakiś czas jak już wrócisz z wakacji Ze wszystkich burków najbardziej lubię te z ziemniakami (ale u nas nie ma).A ja nie wiem co to ;D ale z chęcią będę próbować, mniaaaaam mniaaam
O gdzie go szukać?Też kocham burki Ale mi apetytu narobiłaś! Wiesz, że burek ze szpinakiem i serem jest w Lidlu? Jest pycha! Polecam
Tzn. był jak nie byłam na keto
U mnie
Tam gdzie pieczywoO gdzie go szukać?