reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Nie konsultowałam się.. nawet o tym nie pomyślałam. Chciałam tylko po zabiegu zapytać czy tak samo jak przy przedłużanych rzęsach nie powinnam ich moczyć 2 dni lub używać jakichkolwiek serum/odzywek. Myślisz, że może mieć to wpływ?
Niech mnie ktoś poprawi jak się mylę ale odżywka na porost rzes działa na zasadzie takiej, ze hamuje wypadanie rzes, które powinny naturalnie wypaść i na ich miejsce rosną nowe. A odżywka je jakby „skleja” te nowe ze starymi i stad te rzęsy są długie. Po odstawieniu odżywki te rzęsy które już miały wypaść powypadaja i efekt będzie żaden. Dopóki stosujesz odzywek fo jest efekt wow. O ile przy przedłużanych rzęsach musiałabyś odczekać 3 miesiące od zakończenia używania odzywek itp tak nie wiem jak to wyglada z laminacji. No i tez szkoda, żebyś wydała kasę na laminacji a za chwile to wszystko szlag trafił. No ale najlepiej zapytaj w salonie, dobra stylistka powinna Ci powiedzieć co i jak 🙂

Nie konsultowałam się.. nawet o tym nie pomyślałam. Chciałam tylko po zabiegu zapytać czy tak samo jak przy przedłużanych rzęsach nie powinnam ich moczyć 2 dni lub używać jakichkolwiek serum/odzywek. Myślisz, że może mieć to wpływ?

No te 2 dni powinnas dać im spokoju jednak 😀

do Portugalii - plan jest na Lizbonę, Fatimę (gdzie będziemy się modlić o potomstwo oczywiście🙏🏼), Aveiro, Porto i Faro aczkolwiek jednak ciężko o dobry powrót z Faro więc jeszcze ważą się jego losy😅 a Wasza meksykańska wycieczka już w całości zorganizowana?😎
Nooo, powiedzmy, że ogarnięte noclegi.

Lecimy za dwa tygodnie i zostaje nam ogarnąć karty wielowalutowe, ubezpieczenie na czas podróży (muszę mieć bez drobnego druku o niższej kwocie w przypadku leczenia ciężarnych, bo ponoć takie wpisy są częste w ubezpieczalniach😏), nie wiem co z samochodem, czy teraz rezerwować 🤔?
No i musimy wyrobić Estę do USA i Etę do Kanady.

Niech mnie ktoś poprawi jak się mylę ale odżywka na porost rzes działa na zasadzie takiej, ze hamuje wypadanie rzes, które powinny naturalnie wypaść i na ich miejsce rosną nowe. A odżywka je jakby „skleja” te nowe ze starymi i stad te rzęsy są długie. Po odstawieniu odżywki te rzęsy które już miały wypaść powypadaja i efekt będzie żaden. Dopóki stosujesz odzywek fo jest efekt wow. O ile przy przedłużanych rzęsach musiałabyś odczekać 3 miesiące od zakończenia używania odzywek itp tak nie wiem jak to wyglada z laminacji. No i tez szkoda, żebyś wydała kasę na laminacji a za chwile to wszystko szlag trafił. No ale najlepiej zapytaj w salonie, dobra stylistka powinna Ci powiedzieć co i jak 🙂
Poza tym ja jeszcze dodam do tego, co napisałaś, że takie odżywki zwiększają ryzyko odklejenia się siatkówki i wcale nie są to rzadkie przypadki.

Przyjaciółka mojej mamy jest po operacji oka po odklejeniu siatkówki.
Lata używała tych odżywek na porost.
I wieku 40 kilku lat z osoby z bardzo dobrym wzrokiem stała się osobą, które na jedno oko widzi bardzo słabo.

Nooo, powiedzmy, że ogarnięte noclegi.

Lecimy za dwa tygodnie i zostaje nam ogarnąć karty wielowalutowe, ubezpieczenie na czas podróży (muszę mieć bez drobnego druku o niższej kwocie w przypadku leczenia ciężarnych, bo ponoć takie wpisy są częste w ubezpieczalniach😏), nie wiem co z samochodem, czy teraz rezerwować 🤔?
No i musimy wyrobić Estę do USA i Etę do Kanady.
Jeszcze trochę masz do ogarnięcia, ale dasz radę. Szałowy wyjazd się Wam zapowiada 🤩

reklama
Do góry