reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Nie konsultowałam się.. nawet o tym nie pomyślałam. Chciałam tylko po zabiegu zapytać czy tak samo jak przy przedłużanych rzęsach nie powinnam ich moczyć 2 dni lub używać jakichkolwiek serum/odzywek. Myślisz, że może mieć to wpływ?
Niech mnie ktoś poprawi jak się mylę ale odżywka na porost rzes działa na zasadzie takiej, ze hamuje wypadanie rzes, które powinny naturalnie wypaść i na ich miejsce rosną nowe. A odżywka je jakby „skleja” te nowe ze starymi i stad te rzęsy są długie. Po odstawieniu odżywki te rzęsy które już miały wypaść powypadaja i efekt będzie żaden. Dopóki stosujesz odzywek fo jest efekt wow. O ile przy przedłużanych rzęsach musiałabyś odczekać 3 miesiące od zakończenia używania odzywek itp tak nie wiem jak to wyglada z laminacji. No i tez szkoda, żebyś wydała kasę na laminacji a za chwile to wszystko szlag trafił. No ale najlepiej zapytaj w salonie, dobra stylistka powinna Ci powiedzieć co i jak 🙂

Nie konsultowałam się.. nawet o tym nie pomyślałam. Chciałam tylko po zabiegu zapytać czy tak samo jak przy przedłużanych rzęsach nie powinnam ich moczyć 2 dni lub używać jakichkolwiek serum/odzywek. Myślisz, że może mieć to wpływ?

No te 2 dni powinnas dać im spokoju jednak 😀

do Portugalii - plan jest na Lizbonę, Fatimę (gdzie będziemy się modlić o potomstwo oczywiście🙏🏼), Aveiro, Porto i Faro aczkolwiek jednak ciężko o dobry powrót z Faro więc jeszcze ważą się jego losy😅 a Wasza meksykańska wycieczka już w całości zorganizowana?😎
Nooo, powiedzmy, że ogarnięte noclegi.

Lecimy za dwa tygodnie i zostaje nam ogarnąć karty wielowalutowe, ubezpieczenie na czas podróży (muszę mieć bez drobnego druku o niższej kwocie w przypadku leczenia ciężarnych, bo ponoć takie wpisy są częste w ubezpieczalniach😏), nie wiem co z samochodem, czy teraz rezerwować 🤔?
No i musimy wyrobić Estę do USA i Etę do Kanady.

Niech mnie ktoś poprawi jak się mylę ale odżywka na porost rzes działa na zasadzie takiej, ze hamuje wypadanie rzes, które powinny naturalnie wypaść i na ich miejsce rosną nowe. A odżywka je jakby „skleja” te nowe ze starymi i stad te rzęsy są długie. Po odstawieniu odżywki te rzęsy które już miały wypaść powypadaja i efekt będzie żaden. Dopóki stosujesz odzywek fo jest efekt wow. O ile przy przedłużanych rzęsach musiałabyś odczekać 3 miesiące od zakończenia używania odzywek itp tak nie wiem jak to wyglada z laminacji. No i tez szkoda, żebyś wydała kasę na laminacji a za chwile to wszystko szlag trafił. No ale najlepiej zapytaj w salonie, dobra stylistka powinna Ci powiedzieć co i jak 🙂
Poza tym ja jeszcze dodam do tego, co napisałaś, że takie odżywki zwiększają ryzyko odklejenia się siatkówki i wcale nie są to rzadkie przypadki.

Przyjaciółka mojej mamy jest po operacji oka po odklejeniu siatkówki.
Lata używała tych odżywek na porost.
I wieku 40 kilku lat z osoby z bardzo dobrym wzrokiem stała się osobą, które na jedno oko widzi bardzo słabo.

Nooo, powiedzmy, że ogarnięte noclegi.

Lecimy za dwa tygodnie i zostaje nam ogarnąć karty wielowalutowe, ubezpieczenie na czas podróży (muszę mieć bez drobnego druku o niższej kwocie w przypadku leczenia ciężarnych, bo ponoć takie wpisy są częste w ubezpieczalniach😏), nie wiem co z samochodem, czy teraz rezerwować 🤔?
No i musimy wyrobić Estę do USA i Etę do Kanady.
Jeszcze trochę masz do ogarnięcia, ale dasz radę. Szałowy wyjazd się Wam zapowiada 🤩

reklama
Do góry