reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

zobaczyłam tylko początek wiadomości na stronie głównej apki i już się wystraszyłam, a zanim zdążyłam wejść już się pojawiła kropka i jeszcze większy zawal. Uciekaj mi stąd i nie strasz, że wracasz, sio sio, rośnijcie zdrowo 😘
Napisałam już na grudniówkach, nie chciałam Was denerwować, tym bardziej że ostatnio macie cięższy czas. przyznaje się że codziennie Was podczytuje 😘
Żebyś wiedziała jak się zdenerwowałam jak się zorientowałam że tu napisałam, zmieniałam wiadomość z prędkością światła, puls mi skoczył na pewno 😁

reklama
Ja dołączam do grupy zjazd emocjonalny.... Zbliża mi się czas do testowania i okresu, mam coraz mocniejsze przeświadczenie ze nic z tego znowu nie będzie
ja już odżyłam (od 8 do 16 wisiałam nad kiblem, chyba wyrzygałam wszystkie złe emocje 😂) - podaj łapkę, wyciągnę Cię z tego dołu 💪

Ja dołączam do grupy zjazd emocjonalny.... Zbliża mi się czas do testowania i okresu, mam coraz mocniejsze przeświadczenie ze nic z tego znowu nie będzie
No chyba mamy jakiś zbiorowy ten zjazd ostatnio😒 ja też przeczuwam , że znowu nic z tego 🤦‍♀️
Jak analizuje swoje objawy zaznaczane we flo, zupełnie nic inaczej ,niż co cykl.... wszystko wskazuje na to, że jest jak co miesiąc czyli dupa z tego , objawy co do dnia zgadzają się z tymi przedokresowymi....
Okres przewidywany za 6 dni PMS i wahania nastroju jak nie wiem co🤷‍♀️🤦‍♀️

Już nie pamiętam kto pytał więc napiszę gólnie. Oprócz tych supli co wam wklejałam w tym cyklu w owulację byłam przeziębiona! Nie jakoś mocno, ale miałam zawalone gardło, dlatego też z seksem było słabo bo nie miałam siły totalnie

ja już odżyłam (od 8 do 16 wisiałam nad kiblem, chyba wyrzygałam wszystkie złe emocje 😂) - podaj łapkę, wyciągnę Cię z tego dołu 💪
Dziękuję, jesteś kochana 😍
Zbiorę się pewnie do kupy i zacznę od nowa, ale jak pomysle ze juz 1.5 roku mija to mi źle.
Jest szansa ze nastepny cykl tonkolejna iui bo plany wykazdowe sie pozmienialy.
No chyba mamy jakiś zbiorowy ten zjazd ostatnio😒 ja też przeczuwam , że znowu nic z tego 🤦‍♀️
Jak analizuje swoje objawy zaznaczane we flo, zupełnie nic inaczej ,niż co cykl.... wszystko wskazuje na to, że jest jak co miesiąc czyli dupa z tego , objawy co do dnia zgadzają się z tymi przedokresowymi....
Okres przewidywany za 6 dni PMS i wahania nastroju jak nie wiem co🤷‍♀️🤦‍♀️
Tak, u mnie 5 dni przed okresem... PMS pełna para.

reklama
Ja to powoli nawet przestaje wierzyć w suple, jak się pokończą, to pozostanę tylko przy tych podstawowych suplach i lekach , czyli glukophage, eutyrox, mama dha premium plus, magnez, cynk i witaminę d zostawię.
Pozostałej reszty już nawet nie kupuje tj : inozytol, castagnus, witamina A ,witamina E ,omega 3 .
Na samą myśl, jak patrzę na to pudełko z lekami mi niedobrze, i już mi się nie chce ich wszystkich brać.

Do góry