reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

U mnie dzisiaj trądzik na potęge, ostatnio mam tak bardzo często jak jest wyrzut progesteronu. Wczoraj wieczorem mocny ból prawego jajnika przez godzinę. Takich cudów chyba jeszcze nie miałam😜🤡

reklama
Hej, przepraszam, że Was nie nadrobię teraz i się wtrącam, ale robiłam ponowna betę.
Sobota 1.04 beta 39,5
Dzisiaj 3.04 beta 52,5
Przyrost poniżej normy. Proga badałam w sobotę. Do teraz nie mam wyników.
Kiedy wg Was warto ponowić betę?
Ps. Trzymajcie kciuki jak możecie
Ojej, trzymam mocno!!!!! ☝🤞🤞🤞🤞

Szanse są zawsze!
Do końca Świąt jest 7 dni. Czyli musimy napisać jeszcze 888 stron, więc trzeba wypocić 127 stron dziennie codziennie 😁 Kto podejmie wyzwanie? 😁
Ja mam w tym tygodniu nocki to mogę oficjalnie przejąć nocna zmianę wątku i spamować wam różne głębokie przemyślenia. Ktoś jeszcze nocki łupie?@Dolvit? 😀

Znowu widzę zwyżka formy w pisaniu ;P
To mój pierwszy raz z owulakami, chce spróbować😛
Jak ty się uchowałaś nie sikając na wszystko co popadnie, że dopiero będziesz próbować? :rofl:
Pryszczy ostatnio u mnie dostatek 🙈
No właśnie, a to musi być jeden wielki pryszcz na jeden cionsz :)
Tak, specjalnie ten sam punkt pobrań. Ale rozmawiałam dzisiaj z przyjaciółka. Okazało się, że ona miała tam zawsze złe wyniki. Zna przypadki przetrzymania materiału w ich laboratorium. Muszą je wozić około 30/40 km i robią to raz dziennie. Wyniki proga od nich nie mam od soboty.
Zastanawiam się czy nie olać wyników z tego laboratorium i nie zrobić jutro w prawilnej diagnostyce skąd zabierane są próbki co 30 minut. I powtórzyć po 48h.
Szczerze to mało które laboratorium robi od razu badanie próbki, wszędzie one stoją, ale są przechowywane w odpowiednich warunkach, do tego na pewno są normy, więc zbadanie parę godzin później próbki pobranej rano jest raczej normalną sytuacją i nie wpływa na wynik, bo ten poziom ani nie urośnie ani nie zmaleje z tej próbki. Mam jednak nadzieję, a też czytałam nie raz takie historie, że ten wynik bety nie mieścił się w widełkach, a z ciążą było wszystko ok. i dobrze, że robisz jeszcze raz badania to cię uspokoi!

Wiem, że pewnie umieracie z ciekawości: trzonowanie wczoraj się udało, tym bardziej się cieszę, bo część z Was pewnie kojarzy, że mamy problem z seksem "bo trzeba". :D
Brawo wy! Bo już najwyższa pora przenieść się na mamusie....

@Bolilol no ty to jesteś nie do podrobienia :) uśmiałam się jak nie wiem z relacji.
Twój mąż niczym mój, kompletnie nie wnika na co ja sikam, gdzie chodzę, co badam, nie ogarnia kompletnie nic - tylko zawsze gotowy do współpracy, nawet jak właśnie wrócił po 12h pracy to jest chętny na trzonowanie na życzenie :)

U mnie 8dpo test biały jak wiosenny śnieg.
Poszłam wczoraj zrobić ten progesteron i dziś z rana mam już wynik i jest 13. Dupy nie urywa, ale potwierdza owulację. U mnie tylko endo zawsze imponujące ok. 15 mm, a progesteron ledwo dyszy...

Cześć laseczki 🥰
Życzę Wam żeby ten kwiecień był dla Was łaskawy jak i powodzenia i cierpliwości ❤️

Przeraziła mnie Wasza lista pauzujących , mam nadzieje ze niedługo ogarnięcie swoje sprawy/badania/zdrowie i zobaczę przy Waszych loginach odpowiednia emotkę 🤞❤️
Niezmiennie trzymam kciuki za każdą z Was 🤞

Ja pauzuję przez komunię córki, przez moje fiksowanie, ja zwyczajnie nie jestem sobą czekając na testowanie, szukam porządnego lekarza bo w sumie od tego powinnam zacząć skoro w każdą ciążę nie mogłam zajść "jak człowiek". Ale zostaję z Wami i prędzej czy później wrócę do gry

reklama
Do góry