reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Jeżeli metoda analizy ta sama, to raczej ok.
Czekamy na info z jutrzejszego badania :)
A jak się czujesz fizycznie?
Fizycznie super. Lekko obolałe cycki. Trochę szybciej się męczę. Nie krwawię, nie plamię. Brzuch ciągnie lub lekko boli jak za dużo postoję/pochodzę.
Na moich wynikach z laboratorium też się zawsze podpisują 2 osoby. To chyba takie procedury, żeby zminimalizować ryzyko wystąpienia błędu.
Właśnie na tych sobotnich podpisała się jedna. Wiem, że sobota i mniejsza kadra, ale to nie powinno być wyjątków. Badania w sobotę są tak samo ważne jak w poniedziałek wg mnie.

Przyszedł wynik proga: 27.

Ostatnia edycja:
Fizycznie super. Lekko obolałe cycki. Trochę szybciej się męczę. Nie krwawię, nie plamię. Brzuch ciągnie lub lekko boli jak za dużo postoję/pochodzę.

Właśnie na tych sobotnich podpisała się jedna. Wiem, że sobota i mniejsza kadra, ale to nie powinno być wyjątków. Badania w sobotę są tak samo ważne jak w poniedziałek wg mnie.

Przyszedł wynik proga: 27.

Moze to tylko drobne zawirowanie, pojedynczy przypadek. Jak powtorzysz, wszystko będzie jasne. Prog ma ladny poziom. ✊✊🍀💚

Na progu tez podpisana jedna osoba. Już mam teorie w głowie, że dziewczyna się uczyła i pomyliła się przy wpisywaniu. Miało być 152, a nie 52😅
Nadzieja tli się do końca. Wiadomo ;)

Zdarzają się różne przypadki i żadnego nie można wykluczyć, poki nie powtorzysz badań. Czekamy na wyniki i trzymamy kciuki ✊✊🍀💚

Tak, specjalnie ten sam punkt pobrań. Ale rozmawiałam dzisiaj z przyjaciółka. Okazało się, że ona miała tam zawsze złe wyniki. Zna przypadki przetrzymania materiału w ich laboratorium. Muszą je wozić około 30/40 km i robią to raz dziennie. Wyniki proga od nich nie mam od soboty.
Zastanawiam się czy nie olać wyników z tego laboratorium i nie zrobić jutro w prawilnej diagnostyce skąd zabierane są próbki co 30 minut. I powtórzyć po 48h.

Według mnie to nie ma znaczenia. Prędzej krew by skrzepła i nie było by żadnego wyniku. Ale jeżeli to Cie uspokoi to zrób w innym laboratorium dla własnej głowy

Proszę nieeeee, tyle nadrabiania ja w tygodniu nie mam , aż tyle czasu -litości😆😁😁
jaime king bear GIF

reklama
Do góry