reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Według mnie to nie ma znaczenia. Prędzej krew by skrzepła i nie było by żadnego wyniku. Ale jeżeli to Cie uspokoi to zrób w innym laboratorium dla własnej głowy
Jest dokładnie tak jak napisałaś - dla spokoju głowy jadę do innego laba powtórzyć badania od nowa.
Wiecie, to tez taka mentalność, że w tym mniejszym miasteczku zawsze wszystko jest złe 😅 szpital, szkoły, wiec laboratorium też może. Jadę wiec do metropolii.

reklama
Wiem, że pewnie umieracie z ciekawości: trzonowanie wczoraj się udało, tym bardziej się cieszę, bo część z Was pewnie kojarzy, że mamy problem z seksem "bo trzeba". :D
Bardzo mnie to cieszy. ❤
My za to wczoraj nie daliśmy rady, a raczej mąż po siłowni chrapnął. Ale dziś mu nie popuszczę zwłaszcza po płodnym glucie z rana. 🤣

Załączniki

• 20230404_082035.jpg
    20230404_082035.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 79
reklama
Jest dokładnie tak jak napisałaś - dla spokoju głowy jadę do innego laba powtórzyć badania od nowa.
Wiecie, to tez taka mentalność, że w tym mniejszym miasteczku zawsze wszystko jest złe 😅 szpital, szkoły, wiec laboratorium też może. Jadę wiec do metropolii.
U mnie też tak jest, a nasz szpital nazywają umieralnią 🤔😅

Do góry