reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

U mnie dzisiaj trądzik na potęge, ostatnio mam tak bardzo często jak jest wyrzut progesteronu. Wczoraj wieczorem mocny ból prawego jajnika przez godzinę. Takich cudów chyba jeszcze nie miałam😜🤡

reklama
Hej, przepraszam, że Was nie nadrobię teraz i się wtrącam, ale robiłam ponowna betę.
Sobota 1.04 beta 39,5
Dzisiaj 3.04 beta 52,5
Przyrost poniżej normy. Proga badałam w sobotę. Do teraz nie mam wyników.
Kiedy wg Was warto ponowić betę?
Ps. Trzymajcie kciuki jak możecie
Ojej, trzymam mocno!!!!! ☝🤞🤞🤞🤞

Szanse są zawsze!
Do końca Świąt jest 7 dni. Czyli musimy napisać jeszcze 888 stron, więc trzeba wypocić 127 stron dziennie codziennie 😁 Kto podejmie wyzwanie? 😁
Ja mam w tym tygodniu nocki to mogę oficjalnie przejąć nocna zmianę wątku i spamować wam różne głębokie przemyślenia. Ktoś jeszcze nocki łupie?@Dolvit? 😀

Znowu widzę zwyżka formy w pisaniu ;P
To mój pierwszy raz z owulakami, chce spróbować😛
Jak ty się uchowałaś nie sikając na wszystko co popadnie, że dopiero będziesz próbować? :rofl:
Pryszczy ostatnio u mnie dostatek 🙈
No właśnie, a to musi być jeden wielki pryszcz na jeden cionsz :)
Tak, specjalnie ten sam punkt pobrań. Ale rozmawiałam dzisiaj z przyjaciółka. Okazało się, że ona miała tam zawsze złe wyniki. Zna przypadki przetrzymania materiału w ich laboratorium. Muszą je wozić około 30/40 km i robią to raz dziennie. Wyniki proga od nich nie mam od soboty.
Zastanawiam się czy nie olać wyników z tego laboratorium i nie zrobić jutro w prawilnej diagnostyce skąd zabierane są próbki co 30 minut. I powtórzyć po 48h.
Szczerze to mało które laboratorium robi od razu badanie próbki, wszędzie one stoją, ale są przechowywane w odpowiednich warunkach, do tego na pewno są normy, więc zbadanie parę godzin później próbki pobranej rano jest raczej normalną sytuacją i nie wpływa na wynik, bo ten poziom ani nie urośnie ani nie zmaleje z tej próbki. Mam jednak nadzieję, a też czytałam nie raz takie historie, że ten wynik bety nie mieścił się w widełkach, a z ciążą było wszystko ok. i dobrze, że robisz jeszcze raz badania to cię uspokoi!

Wiem, że pewnie umieracie z ciekawości: trzonowanie wczoraj się udało, tym bardziej się cieszę, bo część z Was pewnie kojarzy, że mamy problem z seksem "bo trzeba". :D
Brawo wy! Bo już najwyższa pora przenieść się na mamusie....

@Bolilol no ty to jesteś nie do podrobienia :) uśmiałam się jak nie wiem z relacji.
Twój mąż niczym mój, kompletnie nie wnika na co ja sikam, gdzie chodzę, co badam, nie ogarnia kompletnie nic - tylko zawsze gotowy do współpracy, nawet jak właśnie wrócił po 12h pracy to jest chętny na trzonowanie na życzenie :)

U mnie 8dpo test biały jak wiosenny śnieg.
Poszłam wczoraj zrobić ten progesteron i dziś z rana mam już wynik i jest 13. Dupy nie urywa, ale potwierdza owulację. U mnie tylko endo zawsze imponujące ok. 15 mm, a progesteron ledwo dyszy...

Cześć laseczki 🥰
Życzę Wam żeby ten kwiecień był dla Was łaskawy jak i powodzenia i cierpliwości ❤️

Przeraziła mnie Wasza lista pauzujących , mam nadzieje ze niedługo ogarnięcie swoje sprawy/badania/zdrowie i zobaczę przy Waszych loginach odpowiednia emotkę 🤞❤️
Niezmiennie trzymam kciuki za każdą z Was 🤞

Ja pauzuję przez komunię córki, przez moje fiksowanie, ja zwyczajnie nie jestem sobą czekając na testowanie, szukam porządnego lekarza bo w sumie od tego powinnam zacząć skoro w każdą ciążę nie mogłam zajść "jak człowiek". Ale zostaję z Wami i prędzej czy później wrócę do gry

reklama
Do góry