anyżowa
Fanka BB :)
Aż tak ostro? czy to nie po" tym " leżysz i nie możesz wstać?A moze byc i taka nazwa
Dzis to tylko leżę, a od pół godziny nawet podnieść się nie mogę :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż tak ostro? czy to nie po" tym " leżysz i nie możesz wstać?A moze byc i taka nazwa
Dzis to tylko leżę, a od pół godziny nawet podnieść się nie mogę :/
Aż tak ostro? czy to nie po" tym " leżysz i nie możesz wstać?
No to nieciekawie...Hahha nie
Lewy jajnik tak mnie okropnie boli, ze sz skręca
Uprzedzam pytania nie to nie na owulacje, chyba ze mojego 25x27 niepękniętego pecherzyka
Mam sajgon w pracy i przez to ostatnio mnie nie ma na forum, ale donoszę, że niestety biel bieli. Testy robione w niedzielę, poniedziałek i dzisiaj. W ciągu dwóch dni powinnam dostać okres, więc wynik raczej pewny. Powodzenia dla reszty testującychNie to żebym się jakoś mocno czepiała, ale świeże konto, na upomnienia odnośnie testowania nie reaguje, ale wątek poprowadzi
I skoro już przy tym jesteśmy @JustynaiM0 @basia.sinkiewicz @Emee @NinaRen @Mayolin @Serio @beaunuage @Pati2388 proszę o aktualizacje
To ja, niewzruszona weteranka pobrań krwi, po drugim poronieniu miałam incydent że mi się zrobiło słaboMój taki sam, i tak się spina , że trudno mu pobrać krew , ciągle te żyły pochowane ma ze strachu xD
I tak z tego podnoszenia nóg nic nie macieAż tak ostro? czy to nie po" tym " leżysz i nie możesz wst
Może i nie, ale psychika spokojniejszaI tak z tego podnoszenia nóg nic nie macie
Jeb...łam ze śmiechu z rana, zrobiłaś mi dzień. Mój podobnie pytał z otwartym 1 okiem jak w sobote i niedzielę budzik dzwonił i termometr sobie wkładałam, teraz nie reagujew zeszłym miesiącu próbowałam nogi do góry zadzierać bo mi ktoś kazał tak robić, to żeby mąż nie widział kazałam mu się tyłem obracać, że będę go po plecach głaskać no i się raz skubany obrócił, pyta zdziwiony co ja odpierdalam, a ja mu na to, że mnie plecy bolą i mi tak wygodnie