Lauritaa
Moderator
Z 30 minut trzeba poleżeć
Avy jak moje statystyki?
Ja tez 30 min leżę, w sumie dłużej. Najpierw trzonowanie potem netflix i tak leżę cały czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z 30 minut trzeba poleżeć
Avy jak moje statystyki?
NajwyraźniejCzy tylko ja idę chrapać?
To mój musiał gdzieś w necie wyczytać i zawsze sam mówi: uwaga, nogi do góryw zeszłym miesiącu próbowałam nogi do góry zadzierać bo mi ktoś kazał tak robić, to żeby mąż nie widział kazałam mu się tyłem obracać, że będę go po plecach głaskać no i się raz skubany obrócił, pyta zdziwiony co ja odpierdalam, a ja mu na to, że mnie plecy bolą i mi tak wygodnie
I jeszcze pewnie wyżej gada, bo plemniki ucieknąMojemu ktoś powiedział o tych nogach do góry. I sam mi kazal tak leżeć
Oglądasz netflixa z nogami do góry? SzacunJa tez 30 min leżę, w sumie dłużej. Najpierw trzonowanie potem netflix i tak leżę cały czas
Właśnie mi się przypomniało, że w Pierwszej Miłości był taki motyw jak Kinga chciała zajść w ciążęTo mój musiał gdzieś w necie wyczytać i zawsze sam mówi: uwaga, nogi do góry
Noo mój pierwszym razem zapytał co odwalam, a potem mi kazał wyżej dawaćTo mój musiał gdzieś w necie wyczytać i zawsze sam mówi: uwaga, nogi do góry
Cos w tym styluI jeszcze pewnie wyżej gada, bo plemniki uciekną
Ja też tak czasem mam , nie raz też stary mi podaję wodę i pije na leżąco , bo nu nu nu nie wolno wstawać , a suszyOglądasz netflixa z nogami do góry? Szacun
Hahaha xDCos w tym stylu