Brownie1992
Moderator
Mój też ze mnie rył, a potem sam mi nogi trzymał. Wygrał jednak motyw chrapaniaNoo mój pierwszym razem zapytał co odwalam, a potem mi kazał wyżej dawać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też ze mnie rył, a potem sam mi nogi trzymał. Wygrał jednak motyw chrapaniaNoo mój pierwszym razem zapytał co odwalam, a potem mi kazał wyżej dawać
Nastepny etap: zaśniesz trzymając nogi w górzeMój też ze mnie rył, a potem sam mi nogi trzymał. Wygrał jednak motyw chrapania
Z moimi serdlami to musiałabym jakiś dźwig wynająćNastepny etap: zaśniesz trzymając nogi w górze
Dźwig ma na imię MĄŻ !Z moimi serdlami to musiałabym jakiś dźwig wynająć
Nie wiem jak to skomentować... Nie wiem czy nadal chcę się przyznawać, że Cię znamWłaśnie mi się przypomniało, że w Pierwszej Miłości był taki motyw jak Kinga chciała zajść w ciążę
Nie wiem jak to skomentować... Nie wiem czy nadal chcę się przyznawać, że Cię znam
Oglądasz netflixa z nogami do góry? Szacun
Czyli połowicznie na leniwca xDHahaha nie do końca nogi mam na podwyzszeniu, albo o ścianę oparte
Czyli połowicznie na leniwca xD