Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo, w dodatku miałam tak realistyczny sen w którym zobaczyłam dwie kreski…Hej. U mnie biało dziś, jestem jakieś 9-10 dni po owu, ale chyba jakby się udało to powinien być choć mikro cien, a nie ma nic, także ten..
To dlatego że ciągle się myśli o tym, mam podobne sny ale jakoś się nie załamuje, przynajmniej póki co jakoś tak spokojnie podchodzę bo co to zmienić jak będę ryczećU mnie tak samo, w dodatku miałam tak realistyczny sen w którym zobaczyłam dwie kreski…
Jeb...łam ze śmiechu z rana, zrobiłaś mi dzień. Mój podobnie pytał z otwartym 1 okiem jak w sobote i niedzielę budzik dzwonił i termometr sobie wkładałam, teraz nie reaguje
A foteczka tego pozytywnego?U mnie pozytywny... chyba się udało. Chciałam dzisiaj powtórzyć to jak na złość jakiś zły test miałam bo nic nie pokazał nawet kreski testowej. W drodze do pracy kupię jeszcze jeden...
Mój dzisiaj chciał mnie z rana posmyrać a tam zajęte. Wymacał termometr żeby upewnić się czy aby na pewno mu się nie śni patyk w mojej jadźce i poszedł spaćHahaha moj jak wszedł dać nam buziaka przed wyjsciem, akurat jak mierzylam temperaturę to udawałam że spie, zastanawialam sie tylko czy pikac nie zacznie
Ale wzorowo idzie w górę. Zaraz lekki spadek na implantację a później już wróżę powyżej 37 i cionszJak wasze wykresy, tych, które oczekują na dzień testowania i mierzą? U mnie optymizm w gorę , chociaz nie jest to zawrotna temperatura.
- Puk puk!! , - ZAJETEMój dzisiaj chciał mnie z rana posmyrać a tam zajęte. Wymacał termometr żeby upewnić się czy aby na pewno mu się nie śni patyk w mojej jadźce i poszedł spać