królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ojjjj chciałabym ️️Ale wzorowo idzie w górę. Zaraz lekki spadek na implantację a później już wróżę powyżej 37 i cionsz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojjjj chciałabym ️️Ale wzorowo idzie w górę. Zaraz lekki spadek na implantację a później już wróżę powyżej 37 i cionsz
a Ty w ogóle byłaś zapisana na testowanie? Bo chyba Cię nie kojarzęU mnie pozytywny... chyba się udało. Chciałam dzisiaj powtórzyć to jak na złość jakiś zły test miałam bo nic nie pokazał nawet kreski testowej. W drodze do pracy kupię jeszcze jeden...
Ooo faktycznie chyba nie była, patrząc na pierwszą stronę.a Ty w ogóle byłaś zapisana na testowanie? Bo chyba Cię nie kojarzę
@Kejcik @anyżowe_love zapisywała sięHej!
U nas pierwszy cykl starań, po stracie z zeszłego roku. Mam nadzieję, że się uda :-) testuję 22.04
A po ananasie …Patrzcie co na śniadanie kupiłam dziś
no i to jest to, czego oczekiwaliśmy ja dalej obstawiam, że temperatura mówi, że owu była wczorajU mnie dziś temperatura w góre, ale i ovufriend i premom pokazały owulke w poniedziałek, sluz lekko rozciagliwy był tylko w poniedziałek, wczesniej wodnisty. 3 dni akurat teraz jak byla owulacja żarłam paracetamol i ibuprofen bo miałam skurcz ale mózgu glowa mnie bolala dwa 3 dni… nie wiem czy to mialo wplyw… dzis 36.57.
Cisne na pakiernie i dziś fryzjer u mnie słonko swieci
Srakę ma sięA po ananasie …
To ja ślepa taka jestem do okulisty trzeba się wybrać