AScarlett
Moderator
W sumie to chyba złoty strzał Było 2 razy w plodne - 2 dni przed owu I w dzien owu. Ale wcześniej trochę dłuższą przerwa.Ojaaacie czekamy na recepturę z seksem czy też złoty strzał?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie to chyba złoty strzał Było 2 razy w plodne - 2 dni przed owu I w dzien owu. Ale wcześniej trochę dłuższą przerwa.Ojaaacie czekamy na recepturę z seksem czy też złoty strzał?
Ważne, ze było przed. Ponoć wieksze szanse są gdy plemniki już czekają na komórkę. U mnie było 2 dni przed ovu, 1 dzień przed ovu i w dzień ovu o ile owulacja była. Bądźmy dobrej myśli i zarazajmy się od AScarlett ️️U mnie dzisiaj taka sytuacja, owulacja na wykresie przesunięta niby na 20 dc, akurat w dzień kiedy ominęliśmy seks
Ale to i tak takie wróżenie z fusów bo nawet nie wiem czy mam w ogóle owulacje także wyjebka total.
A No i pogoda się zepsuła
Plemniki sobie odpoczęły i proszę mamy efektW sumie to chyba złoty strzał Było 2 razy w plodne - 2 dni przed owu I w dzien owu. Ale wcześniej trochę dłuższą przerwa.
Trzymam kciuki!No i dziękuję, ja już w przezroczystej piżamce i z wenflonem czekam na swoją kolej
przykro mi, że takie ciężkie przeżycia za Tobą...
Mam nadzieję, że się lekarz zgodzi na laparo, że nie będzie robił problemów i się wygłupiał.
No i dziękuję, ja już w przezroczystej piżamce i z wenflonem czekam na swoją kolej
Albo albo....️️ mam dziś taki jednorożcowy humor, myślę sobię : będzie ciąża w tym cyklu, bo co ma nie być, chyba to słonko i ciepło mnie nastrajają optymistycznieDzisiaj mam 23dc i jak nigdy czuję się zajebiście Zero objawów pms a zazwyczaj już od 20dc miałam ciężkie i bolesne cycki, ból lędźwi i zły humor.
Więc bardzo możliwe, że się cykl przedłuży