reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
U mnie dzisiaj taka sytuacja, owulacja na wykresie przesunięta niby na 20 dc, akurat w dzień kiedy ominęliśmy seks 😅
Ale to i tak takie wróżenie z fusów bo nawet nie wiem czy mam w ogóle owulacje także wyjebka total.
A No i pogoda się zepsuła 😑
Ważne, ze było przed. Ponoć wieksze szanse są gdy plemniki już czekają na komórkę. U mnie było 2 dni przed ovu, 1 dzień przed ovu i w dzień ovu o ile owulacja była. Bądźmy dobrej myśli i zarazajmy się od AScarlett 🍀✊✊

Hej dziewczyny :) U mnie 24 dzień cyklu i coś co wygląda jak płodny śluz 🤦🏼‍♀️ Ja już sobie nic nie obiecuję po tym cyklu. Mam zero nadziei. Owulaki mi się skończyły i nie chce mi się iść po nowe. W 14 dc była ciemna kreska, ale pik chyba przegapiłam. A może nie było i teraz jest późna owu?!? Jutro mam pierwszą rozmowę z Bocianem i strasznie się stresuję :( Bo czego niby mogę oczekiwać. U nas to pewnie tylko ivf z komórką dawcy wchodzi w grę, jeżeli w ogóle coś 😩
Zwykle ciąże w otoczeniu nie robią na mnie wrażenia, to znaczy cieszę się z ciąż wśród znajomych i im kibicuję, ale dziś się totalnie załamałam. Żona byłego szefa mojego męża jest w ciąży. Mają już córkę troszkę młodszą od naszej, potem mieli poronienie, a teraz ona znowu jest w ciąży i dziś obwieścili, że będzie dziewczynka. Wszystkie te wieści publikują na facebooku, żeby wszyscy widzieli czy chcą czy nie. I ja od razu zaczęłam myśleć, że ja swoją drugą wymarzoną córeczkę straciłam i u mnie już nie będzie kolejnej szansy. I wiem, że to głupie, strasznie głupie, ale jest mi tak bardzo, bardzo smutno i źle…
Przepraszam wszystkie dziewczyny, które walczą o pierwsze dzieciątko, że wylewam tu takie żale, ale dziś coś we mnie pękło i nie mam z kim tego podzielić :/

reklama
Dzisiaj mam 23dc i jak nigdy czuję się zajebiście ☀️ Zero objawów pms a zazwyczaj już od 20dc miałam ciężkie i bolesne cycki, ból lędźwi i zły humor.
Więc bardzo możliwe, że się cykl przedłuży
Albo albo....✊✊🍀🦄 mam dziś taki jednorożcowy humor, myślę sobię : będzie ciąża w tym cyklu, bo co ma nie być, chyba to słonko i ciepło mnie nastrajają optymistycznie ✊🦄🍀🍀

Do góry